Kirby the Dream Battle

Kirby the Dream Battle er et 2D kampspil, hvor spillere tager kontrol over nogle af de legendariske figurer fra Kirby universet ... selvom ikke Kirby selv, der mangler i øjeblikket fra spillet.

Waddle Dee, Meta Knight, Golem og Mr. Frosty er alle blandt de tegn, der er tilgængelige fra starten. Du kan vælge nogen af ​​dem til at spille i de forskellige spiltilstande indenfor Kirby the Dream Battle. Disse omfatter historie, mod (mod en ven) og træning.

Hver af figurerne har deres eget specielle angreb, som er taget direkte fra Kirby-spilene. Derudover og for at tilføje lidt farve kan du finde Mega Man blandt de skjulte tegn og bruge ham til at udføre nogle af de mest ødelæggende angreb i spillet.

I Kirby Dream Battle's historiemode, vil du også løbe ind i Popon, som fungerer som "sidste boss" i denne version af spillet.

Kirby the Dream Battle er et sjovt 2D kampspil, der ser godt ud. Det er en ægte perle til elskere af Kirby serien, som er blevet gjort mulig af MUGEN, den alsidige kampspilmotor.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: