2048 Nummer puslespil

2048 Nummer puslespil er en version af det fantastiske puslespil, der er udviklet i HTML5 af Gabriele Cirulli, men til Android. Spillere er nødt til at flytte firkanter i grupper på fire fra den ene side af et gitter til et andet med det formål at score de fleste punkter muligt.

Hver gang du flytter firkanterne i en retning, vises et andet firkant med to point. Når du går med kvadrater af samme værdi, smelter de ind i et nyt firkant med den kombinerede værdi af de oprindelige to firkanter. Så hvis du deltager i to 16-punkts firkanter, har du for eksempel en værdi på 32 point.

Med disse "simple" regler skal spillerne forsøge at score så mange point som muligt med firkanter, der kan stige i værdi op til 2048 point, hvilket er hvor spillet får navnet. Men at komme så langt vil ikke være let.

2048 Nummer puslespil er en fantastisk version af den fantastiske 2048 puslespil, som du kan nyde på din Android-enhed. Desuden er dens betjening perfekt til berøringsskærme.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: