Online Head Ball

Online Head Ball er et 2D fodboldkamp hvor du får glæde af spændende en til en kamp. Du har kun 90 sekunder til at besejre din modstander på et forholdsvis lille spilfelt, hvor der uden tvivl vil være masser af skud og scoring-handling, da målet er at få mange mål, som du kan.

Spillere har tre knapper til rådighed for dem: en til hoppe, hvor du også kommer til hovedstød, en til et hurtigt skud, som også er meget nyttigt til at narre din modstander, og en anden hvor du kommer til at skyde højt takket være Du kan også chippe bolden lige forbi din rival. Du får også mulighed for at aktivere specielle kræfter.

At spille alene er en mulighed i Online Head Ball, men den rigtige sjov starter i spilets online-tilstand. Her har du tonsvis af forskellige turneringer, hvor du får ansigt mod spillere fra alle forskellige niveauer og sætter dine evner til test mod mennesker over hele verden. Tror du, du er god? Prøv at spille i et professionelt mesterskab.

I Online Head Ball finder du over hundrede forskellige tegn til kontrol, hvoraf nogle er kopier af berømte fodboldstjerner. Du vil også komme til at passe dem op med forskellige udstyr og tilpasse deres stil helt efter dit indfald.

Online Head Ball er et meget sjovt sports spil, hvor du ikke kun skal skyde og score (selvom det er noget, som alle nyder), men du får også besejre dine venner i spændende onlinespil. Fordi ja du kan spille imod fremmede på internettet, men det er også muligt at udfordre dine venner direkte.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: