Puslespil Bobble

Puslespil Bobble, et af de mest sjove arkadespil fra 90'erne, er kommet til Android - perfekt tilpasset til digitale kontroller og med samme underholdende gameplay, der gjorde det til en af ​​de største legender i verden af ​​videospil.

Formålet med spillet, hvis det er nødvendigt at forklare det, er meget enkelt. Alt du skal gøre er at fjerne alle de farvede bobler fra den øverste del af skærmen ved at skyde dine egne farvede bobler, der forbinder med samme farve. Det vil sige, det er en test af præcision, planlægning og dygtighed.

Denne version af spillet kommer med mere end 100 niveauer, flere forskellige spiltilstande, og evnen til at sætte et spil pause og genstarte, når du vil.

Grafisk set er spillet tro på sagaen - enkle, pixelerede mønstre fuld af farve, som både gamle og unge spillere vil nyde.

Puslespil Bobble er et sjovt spil, som er svært at komme med, med simpelt men vanedannende gameplay, og evnen til at holde dig limet til skærmen på din mobilenhed i timer og timer. Og det er gratis. Gratis!

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 − 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: