Ingen zombier tilladt

Ingen Zombier Tilladt er et actionspil, hvor du skal forsvare det sted, hvor din karakter er fra horder og horder af zombier, der vil forsøge at dræbe din karakter i en ren bid.

En forskel for mange andre lignende titler, der er ingen tilladte zombier, kombinerer forskellige bevægelseselementer, hvor du skal organisere forsvaret af din by og rekruttere nye figurer med elementerne i et actionspil, der tvinger os til at skyde så mange zombier som de kommer tæt på dig.

Ligesom det er meget almindeligt, på toppen af ​​at rekruttere andre mennesker og søge efter forsyninger, vil du være i stand til at forbedre dine våben og købe nye, hvilket gør dit arbejde til at dræbe zombierne endnu nemmere. Som du kan gøre ved bare at røre ved zombien, skal du dræbe.

Ingen Zombies Tilladt er et yderst underholdende spil, der byder på venlige visuelle og nemme spil, du vil have en rigtig god tid med din iOS-enhed.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: