Vinder Soccer Evolution

Vinder Soccer Evolution er et rigtigt fodboldspil, hvor du styrer alle spillere på et hold. Du sender bolden, dribbel og score mål, ligesom i de traditionelle PES- og FIFA-konsolspil.

Både menustilen og formationerne i Winner Soccer Evolution minder faktisk om dem fra Pro Evolution Soccer-serien. Denne gang vil du dog se de rigtige navne på spillere og hold, så du kan spille med hele holdet i Brasilien, Arsenal, Argentina eller Real Madrid, og spille stjerner som Cristiano Ronaldo, Neymar og Messi.

Kontrolerne i Winner Soccer Evolution er forholdsvis komplekse, men stadig tilgængelige. Til venstre på skærmen er der en virtuel crosspad til at flytte dine spillere og til de rigtige knapper for at passere, krydse, drible og skyde. Som sædvanlig, når du ikke har bolden, bruges de samme knapper til at skubbe og tackle.

Vinder Soccer Evolution er et fremragende fodboldspil. Det har ganske god grafik og en præcis gameplay. Det er rigtigt, at målvagterne er temmelig dårlige nogle gange, men det er et meget underholdende spil generelt.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 − = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: