Zombie Diary

Zombie Diary er et 2D-actionspil, hvor du står over for uendelige horder af zombier, der forsøger at afslutte dig, da du er den sidste overlevende på planeten Jorden.

Du vil have et enormt arsenal til din rådighed. Der er mere end 20 forskellige våben, herunder pistoler, haglgeværer, alle typer maskingeværer, missilstartere og laserstråler. Der er endda tre forskellige robotter, som du kan klatre ind for at udslette zombier.

Zombie Diary Spillere bliver nødt til at bruge alle disse våben til at bekæmpe mange forskellige zombier, som vil spænde fra normal (svag og langsom) til virkelige frygter, der er i stand til at nedlægge din karakter med et forsøg. Derudover kan du kæmpe imod dem på fire forskellige kort.

Udover våben og robotter kan spillerne også forbedre fem forskellige færdigheder, som får dem til at forbedre deres præstationer, når de kæmper mod zombie horder.

Zombie Diary er et sjovt 2D-actionspil med stor grafik, der lader dig massakere hundreder og hundredvis af zombier i minutter. Bare hvordan det skal være.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 70 = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: