Stranger Things: The Game

Stranger Things: Spillet er et eventyrtitel med tinges af RPG-stil gameplay. Her tager du nye eventyr sammen med seriens hovedpersoner fra Netflixs mega-hit Stranger Things. Plus, denne titel hæder showets prisbelønnede retro æstetik, så du kan vælge mellem 'Normal' og 'Classic' spiltilstande - som det var standard i løbet af 80'erne.

Kontrolsystemer i Stranger Things: Spillet er velegnet til at berøre skærme. Alt du skal gøre er at trykke et vilkårligt sted på skærmen for at flytte rundt og interagere med hvert scenario. Når du trykker på din fjende, starter du et angrebstrin. På højre side af skærmen finder du knapper for at få adgang til din beholdning eller skifte tegn.

Med udgangspunkt får du kun at spille som Hopper, Hawkins 'politimester. Men når du går videre igennem spillet, redder du nye spillere, og de bliver med i dine rækker. Lucas, Dustin, Nancy og Bill er blot nogle få af de spillere, der er til rådighed for at rekruttere. Hver af dem har deres egne særlige færdigheder og angreb.

Stranger Things: Spillet er et overraskende stort eventyrspil. Vi ser på - ud over en skygge af tvivl - et af de bedste Android-spil baseret på et tv-show, der nogensinde har landet på din smartphone. Alt i alt er denne titel sandsynligvis populær blandt fans af showet, men også andre, der er på udkig efter et godt spil.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 − = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: