Mine syngende monstre

My Singing Monsters er et uformelt ledelsesspil, hvor du er nødt til at skabe et habitat for en gruppe af monstre, hvis lidenskab ikke skræmmer folk eller spiser børn, men i virkeligheden synger.

Gameplay i My Singing Monsters er præcis som de fleste sociale ledelsestitler: Du skal oprette forskellige strukturer i byen for at få forskellige ressourcer som mad og guld. Og når du får styr på ressourcerne, kan du få nye monstre, med dit mål at samle så mange som du kan.

Hvis du placerer monstre i Mine Sangmonster sammen, kan du lytte til dem synge masser af forskellige slags sange. En af dem spiller for eksempel trommer og en anden woodwinds, mens en anden synger bas. At kombinere dem på forskellige måder skaber nye melodier.

My Singing Monsters er et meget simpelt uformelt spil, der ikke tilbyder noget for innovativt, men det er stadig pænt og visuelt meget smukt. Frem for alt har det et strålende soundtrack. At prøve forskellige monsterkombinationer til at lave nye sange er langt den bedste ting ved det.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − 78 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: