Kongeriger og herrer

Kongerige og Lords er en real-time strategi og management spil, hvor spilleren bliver nødt til at omdanne sin lille landsby i et krigs imperium for at kunne kæmpe mod den frygtelige trussel, der er frembragt ved den mørke herres tilbagevenden.

Så, kongeriger og herrer kombinerer det traditionelle gameplay af social management spil med en meget forfriskende tilgang til klassisk strategi. Meget snart vil du skabe bygninger, så dine landmænd kan leve, og du kan konstruere soldater, ligesom de førende hære i kamp for at konfrontere fjenderne i kongeriget.

Ligesom i alle de gode strategispil i Kingdoms og Lords bliver du nødt til at forbedre dine bygninger og enheder, låse nye op i mere avancerede missioner og kort sagt, fremskridt lidt efter lidt for at blive den leder, din landsby har brug for.

Kingdoms and Lords er et strategi og ledelsesspil med en simpel gameplay og en meget tiltrækkende visuel del. Desuden er kontrollerne perfekt tilpasset touchscreen-enheder, så du kan udføre alle handlinger med kun en finger.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: