Heste eventyr: Tale of Etria

Hesteventyr: Tale of Etria er et eventyrspil, hvor du kan ride en hest gennem nogle fantastiske landskaber. Dit mål er at finde de tusindårige heste, hvis forsvinden har skabt ubalance i Etria.

Ridsheste i Hesteventyr: Tale Etria er enkelt og sjovt. På venstre side af skærmen er retningsknapperne, som giver dig mulighed for at vende fra side til side. Til højre er dine hurtighed og hoppeknapper. Nogle gange kan du også interagere med andre tegn og forskellige elementer.

Den vigtigste del af hesteventyret: Etions historie er uden tvivl at køre gennem Etrias forskellige landskaber. Men det er ikke alt, hvad du skal gøre. Du skal også træne og passe på din hest, som du kan forbedre og tilpasse, mens du spiller.

Hesteventyr: Tale of Etria er et 3D-eventyr med en fascinerende atmosfære, smuk grafik og et sjovt gameplay. Et originalt, højkvalitets spil fra Ubisofts hænder.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 + = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: