Bike Racing 3D

Bike Racing 3D er et motorcykel spil, hvor spillere skal forsøge at nå slutningen af ​​hvert niveau så hurtigt som muligt. Dette er ikke en lille oplevelse, især når du overvejer mængden af ​​forhindringer, du vil støde på undervejs.

I alt har Bike Racing 3D over 50 kredsløb. At slå hver af dem, skal du udføre spring, gøre stunts, undvige forhindringer og så videre. Så du har brug for et meget godt håndtag på din cykel for at gøre det til enden.

Bike Racing 3D's styresystem er relativt simpelt: med højre tommelfinger kan du accelerere og bremse, og med venstre tommel kan du styre cyklens hældning. Hvis du ikke er forsigtig med cyklens hældning, vil føreren sandsynligvis falde ned på jorden.

Bike Racing 3D er et motocross racer spil i to dimensioner (selvom det har tredimensionel grafik) med mange forskellige kredsløb og op til fem forskellige motorcykler.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − 80 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: