Pokemon: Generationer

Pokemon: Generations er en version af Nintendo Classic genskabt i tre dimensioner med spektakulær grafik og et meget mere dynamisk kampsystem end originalen.

I Pokemon: Generationer er hovedformålet stadig at fange pokemon for at føje til din samling og få dem til at kæmpe mod andre. Hvad der ændrer sig radikalt er mekanikerne bag kampene. I Nintendo-spillene var kampen omvendt; i Pokemon: Generationer vil du styre hver pokemon og kæmpe i realtid.

Når du har besejret din modstander, går du tilbage til at kontrollere pokemon træner. I det øjeblik kan du smide dine pokeballs for at fange den pokemon, som du lige har besejret. Pikachu, Charmander, Bulbasaur, Squirtle, Ratata ... Praktisk set vil hele den første generation af pokemon være i Pokemon: Generations.

Under alle omstændigheder er det, der virkelig skiller sig ud i Pokemon: Generations, den fremragende grafik. Takket være Unity-motoren tilbyder spillet omhyggeligt designede 3D-modeller med en fremragende anime æstetik.

Pokemon: Generations er et fremragende rollespil, action og eventyrspil, der uden tvivl vil være spændende fans af Pokemon-franchisen.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 10 = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: