Dumme måder at dø 2: Spilene

Dumme måder at dø 2: Spillene er fortsættelsen af ​​de populære dumme måder at dø, med hovedrollen en flok fine og farverige tegn tilbøjelige til at dø på dumme måder. Ved denne lejlighed deltager de også i de olympiske lege.

I dumme måder at dø 2: Spilene finder du mere end 20 forskellige sjove minispil. I en af ​​dem bliver du nødt til at holde din balance på toppen af ​​en delfin ved hjælp af enhedens accelerometer, mens i en anden skal du røre skærmen på det rigtige tidspunkt for at springe elektrificerede hegn.

Som i det første spil, i Dumb Ways to Die 2: Spilene finder du ikke kun korte, sjove minispil, men også en charmerende visuel stil. Tegnene er meget godt designet, og de måder de dør er ret sjove.

Dumme måder at dø 2: Spilene er en fremragende samling minispil, der forbedrer alle aspekter af de første dumme måder at dø, der giver flere minispil, bedre animationer og forbedret konkurrence. Kort sagt, en meget omfattende titel.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: