Bedste Fiends

Bedste Fiends er et puslespil, hvor du skal sammensætte matchende stykker inde i et panel for at få dem til at forsvinde. For at gøre dette, sætter du bare din finger på et stykke og sporer derefter alle matchende stykker, der berører hinanden.

Med denne enkle gameplay tager Best Fiends dig på et eventyr, hvor du er nødt til at hjælpe en gruppe venlige bugs kamp imod onde snegle. Når du passer til forskellige stykker af samme art, vil dine bug-venner angribe slugerne, og hvis stykkerne også er af samme farve, vil angrebet blive endnu mere kraftfuldt.

Du kan forbedre hver bugs magt i Best Fiends for at øge mængden af ​​skade, de gør mod sneglen. Hver har en særlig slags stykke, eksklusiv til enhver type bug, der gør det muligt at gøre endnu mere skade.

Bedste Fiends præsenterer fremragende grafik. Juvelerne er blevet erstattet af blomster, vanddråber og blade, men stilen minder stadig om spil som Bejeweled, hvor farven fylder skærmen helt.

Bedste Fiends er et puslespil med et simpelt og sjovt gameplay, der kan prale med mere end 100 niveauer for at vise, hvad du kan gøre.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: