Geometry Dash Meltdown

Geometry Dash Meltdown er et platforms arkadespil i 2D, hvor du skal forsøge at slå forskellige niveauer, der er fyldt med forhindringer, mens du også hopper til musikken fra den canadiske kunstner F-777.

Spillet er næsten identisk med tidligere spil i sagaen. Det betyder, at du skal trykke på skærmen på det rigtige tidspunkt for at springe. Hvis du fejlberegner afstanden eller reagerer for tidligt, skal du genstarte niveauet fra begyndelsen.

I Geometry Dash Meltdown er der tre forskellige tilgængelige niveauer, alle låst i starten. Det ser måske ikke ud til meget, men sandheden er, at sværhedsgraden gør dem mere end nok. Du har brug for meget tid til at slå hver enkelt.

Geometry Dash Meltdown er et adrenalinfyldt platforms arkadespil. Dens stærke punkter er de samme som resten af ​​sagaen: komfortable kontroller til berøringsskærmen, et stort dubstep soundtrack og en tiltalende grafik.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: