Fallout Shelter

Fallout Shelter er et strategi og management spil udviklet af Bethesda og sat i Fallout universet. Spillet består af at skabe din egen underjordiske tilflugt og tage rollen som vejleder. Det betyder at overvåge alle aspekter af det underjordiske samfundsliv.

En af de vigtigste og underholdende dele af Fallout Shelter den faktiske opførelse af husly. Du skal bygge alle slags værelser for at lyet kan fungere og trives. En energigenerator og en håndfuld elevatorer er vigtige, men du skal også have soveværelser, kaffebarer, pistolbutikker, laboratorier og endda en Nuka Cola-fabrik.

For at bygge alle disse værelser og forbedre dit husly har du brug for råvarer. Men den bedste ressource du har er indbyggerne i tilflugten. Du kan lade mange mennesker og bruge dem til deres unikke evner og egenskaber. Faktisk, når du udvikler dig, kan du give dem våben og sende dem ud i ørkenen for at udforske.

Fallout Shelter er et glimrende videospil med en simpel, attraktiv gameplay og nogle smukke grafik. Den officielle licens fra Fallout giver det også meget vægt. Måske vil vi glemme dette spil, når Fallout 4 kommer ud, men indtil da har du denne til at nyde.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: