Forbande

Curse er en Windows-klient, der giver dig mulighed for at administrere alt det ekstra indhold og tilføjelser, du installerer til dine yndlingsspil. Forbandelse er kompatibel med titler som The Elder Scrolls V: Skyrim, Minecraft, World of Warcraft, World of Tanks og Rift.

Med forbandelse kan du nemt styre dine spil. Du starter med at bruge en mulighed for at søge efter kompatible videospil, der allerede er installeret på din computer. Takket være denne mulighed vil klienten gøre alt for dig og tilføje noget spil, som det kan fungere med på listen.

Når du har dine spil inde i klienten, kan du se over de forskellige faner for hver titel og administrere alle dine installerede mods, add-ons og teksturpakker. Og bedst af alt kan du downloade og anvende nyt indhold direkte fra klienten.

Curse er en ideel klient til enhver fan af de ovennævnte spil. Det er især godt for Minecraft-elskere, der kan bruge det til hurtigt at tilføje eller fjerne teksturpakker inde i spillet.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

42 − = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: