Geometry Dash

Geometry Dash er en 2D platformer, hvor du styrer en firkant, der skal komme til slutningen af ​​forskellige niveauer, så du undgår de mange forskellige forhindringer, det møder undervejs.

Din firkantede helt bevæger sig altid fremad, så din eneste opgave er at få det til at hoppe på det rigtige tidspunkt for at undgå de forskellige forhindringer. Selvfølgelig skal disse springer beregnes ned til millimeteren, eller du vil ramme noget, og du bliver nødt til at starte niveauet igen fra begyndelsen.

Denne gratis version af Geometry Dash tilbyder kun en brøkdel af niveauerne i den betalte version, men der er mere end nok til at give dig en ide om hvad der venter på dig: en udfordring, hvor dine evner og reflekser vil være vigtige, hvis du vil komme ude at vinde.

Geometry Dash er en platformer med meget enkel mekanik, der alligevel kan præsentere en ekstremt vanskelig udfordring. Og det bedste ved det er, at det er muligt at gøre det på en meget sjov måde og hele tiden viser dig, at det er din skyld, hvis du fejler.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

88 + = 96

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: