Adobe Photoshop Touch til telefonen

Adobe Photoshop Touch for Phone er et billedredigeringsværktøj, der vil starte din kreativitet fra en grænseflade, der er specielt designet til touchscreens.

I modsætning til Adobe Photoshop Express, et andet billedredigeringsværktøj fra Adobe til iOS, med Touch-programmet har du næsten alle værktøjerne fra det fulde desktop-program lige ved hånden.

Med andre ord, på din enhed finder du klassiske værktøjer til justering af billedton, glans og mætning, samt snesevis af forskellige filtre, børster og selvfølgelig tekstredigering.

Som normalt styres alle disse elementer fra et brugervenligt lagsystem, der gør det muligt at gøre og fortryde ændringer på dit billede simpelthen og hurtigt.

Måske er den bedste del af appen, at du kan starte et projekt på din telefon og derefter afslutte det på din stationære computer uden komplikationer. Det eneste du har brug for er Photoshop version CS5.1 eller nyere og en internetforbindelse.

Adobe Photoshop Touch for Phone er et omfattende billedredigeringsværktøj, der vil glæde fotografens fans. Takket være denne app kan du retouchere dine yndlingsbilleder som en professionel, før du deler dem.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 32 = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: