GRATIS skærmoptager NO ROOT

GRATIS skærmoptager NO ROOT er en herramienta que nos permitará grabar todo lo que suceda en la pantalla de nuestro terminal Android, sin necesidad de hacerle 'root'. Der er ingen problemer med installationen af ​​Windows og Mac (Tambien er tilgængelig for Uptodown).

Con GRATIS skærmoptager NO ROOT podremos grabar fácilmente tanto el vídeo como el audio de nuestro terminal Android. Derudover er du meget interesseret i at registrere dig selv, og du kan også se dem fra video og video, og du kan også se videoer på YouTube. Du kan også få flere oplysninger om installationen.

Los arkivbilleder af GRATIS skærmoptager NO ROOT er beskyttet mod MP4 og laver den nyeste terminal, der giver dig mulighed for at lave en ide til at lave en Android-kompatibel Android-enhed, som du normalt ikke har brug for. Además, podremos grabar hasta a 30 frames per segundo (con la versión de pago).

GRATIS skærmoptager NO ROOT er en herramienta de grabación excelente, der er vigtigere for at gøre det muligt at udnytte sin hukommelse til at have en nuestro terminal.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: