Skift hår og øjenfarve

Ændre hår og øjenfarve er en app, der gør det muligt at gøre præcis, hvad der står på omslaget. Du kan vælge et hvilket som helst billede på din enhed og redigere det for at få det til at se ud som personens hår og øjne er en anden farve.

Fra appens hovedmenu kan du vælge, om du vil ændre farve på dine øjne eller dit hår. Hver enkelt har sin egen proces og følger visse trin på en brugerdefineret grænseflade. For at ændre dine øjne skal du justere øjnene og vælge mellem mere end 500 forskellige linser.

Hårfarvefunktionen er, hvad der tager lidt mere tid, da man manuelt skal spore hårets kontur. Det gøres, bare vælg den hårfarve du bedst kan lide sammen med opacitet og mætning af farven. Og når du er færdig med det, kan du tilføje endnu flere effekter, hvis du vil.

Ændre hår og øjenfarve er en god billedredigeringsapp, der lader dig se, hvordan du ser ud, hvis du har farvet dit hår eller har farvede kontaktlinser. For ikke at nævne det er meget sjovt at rodde rundt med.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 + = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: