Color Effect Photo Editor

Color Effect Photo Editor er et værktøj til fotografering af billeder, der er baseret på farver og billeder af farverne, og de er meget vigtige. De er meget forskellige, og der er mange forskellige filtre, der skaber 'collageer' , osv.

Desde el menú principal de la aplicación podremos acceder rápidamente a los tres modos principales: Edición de imagen, creación de un collage 'la la coca de cámara (der er tilladelse til at hente billeder og editerla posteriormente).

Uafhængig af de mest anvendte funktioner, er det muligt at kompensere med farveindhold Photo Editor, så det er enkelt og intuitivt. Todas las herramientas de la app estan perfectamente visibles y a mano en la dele superior e inferior de la pantalla. Podremos hacer selecciones de una forma muy simple, aplicar filtros, emplear marcos, samt "klistermærker" (hay más de cien distintos).

Color Effect Photo Editor er en redaktør af fotografier, der er fuldstændig komplette, og du kan også se de forskellige farver (farver), og du kan også se meget mere på billederne. Ahora bien, cambiar farvestoffer er specielt bien.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 24 = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: