Foto Studio

Photo Studio er et billedredigeringsværktøj, der gør det muligt for brugerne at røre deres yndlingsbilleder ved hjælp af mange forskellige effekter, såsom den velkendte Lomo, Vintage og alle de andre populære filtre.

Ansøgningen leveres med 125 forskellige filtre, der nemt kan anvendes på ethvert foto. Disse vil radikalt ændre udseendet af dine snapshots med et enkelt tryk på skærmen, på en meget lignende måde som Instagram.

Ud over mere end hundrede filtre kommer applikationen også med 40 forskellige effekter til at give dine billeder det lille noget specielt.

Andre muligheder, der tilbydes af Photo Studio, inkluderer chancen for at ramme billeder med en af ​​mere end halvtreds skabeloner, som den stiller til din rådighed. eller forskellige korrektionseffekter, der ligner dem, der findes i værktøjer som Photoshop, som giver dig mulighed for at korrigere de forskellige outputniveauer i et billede, blandt andet.

Når du er færdig med at arbejde på dit billede, kan du gemme resultaterne i tre forskellige størrelser (små, mellemstore og store) og i to forskellige formater: JPG og PNG.

Fotostudio er en omfattende applikation, der indeholder alle de værktøjer, du nogensinde kunne få brug for at få dine fotos til at se præcis, som du vil. Og bedst af alt er det helt gratis.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − 53 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: