S Photo Editor

S Photo Editor er en billedredigeringsapp, der leveres med funktioner. Hovedmenuen har muligheder for at vælge effekter og filtre, du vil tilføje til dine billeder, eller sammensætte en collage af flere billeder eller endda lave en PIP (en Pic i en Pic).

Blandt S Photo Editor er stærke punkter, at det ikke kun har masser af funktioner og muligheder, men det er også kompatibelt med snesevis af add-on-klistermærker og filterpakker. Bare tryk på den ekstra pakke, du vil installere, og den vil være tilgængelig om få sekunder.

Med hensyn til billedredigering er S Photo Editor perfekt, med flere værktøjer, end du kan bede om, så du kan retouchere dine billeder, ændre lysstyrken og mætningen, sæt filtre osv. Du kan endda bruge disse stadig mere populære skønhedsværktøjer for selfies.

S Photo Editor er en god billedredigeringsapp med mange funktioner. Med det kan du lave en simpel collage, anvende et vintage-filter, eller tilføj sjove klistermærker til dine selfies. Hvad mere kan du bede om?

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: