2018 BMW 8-serie bespied: Een grote, Uitdagend Luxe twee-deurs

CHRISTIAN SCHULTE

Wat het is: BMW's aankomende 7-serie op basis van 8-serie coupé, bedekt met camouflage en opgesloten in onder andere BMW prototypes. Naar verwachting groter dan de huidige twee-deur 6-serie (de 6 kan ook in vierdeurs Gran Coupe vorm worden gehouden), de 8-serie zal dienen als BMW's vlaggenschip coupe, net zoals de gelijknamige voorvader deed voordat het werd stopgezet in zijn 1999. een interessante geschiedenis note: Wanneer de oorspronkelijke 8-serie debuteerde in 1990, de kleinere, minder dure 6-serie ging uit productie-maar een paar jaar terug te keren na de 8-serie, die overleefde slechts voor één generatie, verdween uit BMW showrooms. De geschiedenis zal zich niet herhalen deze tijd, echter, zoals we verwachten BMW zullen de 8-serie toe te voegen aan de line-up, het bijhouden van de kleinere 6-serie rond de strijd met aankomende E-klasse coupé van Mercedes-Benz te doen.

Waarom het uitmaakt: Mercedes-Benz in beweging is terug in de mega-luxe, mega-dure twee-deur ruimte met zijn prachtige S-klasse-gebaseerde coupe en cabriolet, en BMW moeten denken dat er is ruimte voor twee Duitsers aan die tafel. Wij denken dat een opvolger van de originele 8-serie, als het enigszins sportief in de BMW ader, zou zorgen voor een interessant alternatief voor het knusse, ongegeneerd tussen een comfortabele full-size Mercedes twee-deur, maar niet te spreken van Bentley Continental of de volgende generatie Maserati GranTurismo.

Nu we onze reeks in serie, moeten we vermelden dat de 8-serie meer expressieve styling zal dragen dan de 7, zoals het teruggeven van onze artist's (boven) toont. Op basis van de rendering, evenals wat we kunnen zien in schoten onze spion fotograaf, het 8 zal waarschijnlijk een nauwe gelijkenis met BMW 2014 Vision Future luxe concept, geknepen koplampen en alle dragen. De gecamoufleerd prototype blijkt ook uit een aanzienlijk langer dan de kap 6-serie en veel ruimte tussen de deuren en het achterwiel opening. De achterbank kan in feite bewoonbaar zijn! Meer to the point, de 8-serie duidelijk rijdt op een lange wielbasis, hoewel niet een zo lang als de 7's, en ziet er heel groot zijn. De daklijn volgt een sierlijke boog van boven het hoofd van de bestuurder helemaal naar een subtiele lip spoiler aan het einde van de trunklid, en de achterlichten lijken te zijn geïnspireerd op die van de Vision Future Luxury concept. Hoewel we slechts spy foto's van de 8-serie coupe, zou het niet onredelijk om een ​​cabriolet-versie die aankomen in de toekomst te anticiperen. BMW, immers, verkoopt een softtop 6-serie en Mercedes-Benz biedt de S-klasse cabriolet.

Wedstrijd: Bentley Continental, Mercedes-Benz S-klasse coupe.

Verwachte aankomsttijd en Prijs: De volledigheid van de 8-serie prototype suggereert dat de coupe is bijna bereikt showrooms-althans een officieel debuut. Het moet gaan over de verkoop volgend jaar als een 2018 model en zal waarschijnlijk meer kosten dan een gelijkwaardige 7-serie, met een vanaf prijs rond de $ 80.000.

Like this post? Please share to your friends: