2016 Audi Q3 ten opzichte van 2016 BMW X1, 2017 Infiniti QX30 2016 Lexus NX200t 2016 Mercedes-Benz GLA250

Vanaf het september 2016 kwestie

Net als LeBron James, de Cleveland Cavaliers naar voren, is veel meer sympathieke dan LeBron James, de Miami Heat naar voren, een hatchback een zogenaamde crossover troeven van een twee-box voertuig door een andere naam. Het is een kwestie van de verkoop van de waarneming zo veel als een tastbaar product, en de Amerikanen hebben een volledig gekocht in.

Met de crossover te verdringen uit de sedan als het voertuig van de keuze voor de gewone man, nu de kleinste, meest betaalbare premie utes dienen als entree tot luxe-merk ownership. Tegelijkertijd heeft de voortdurende opwaartse traject van het voertuig maten en prijzen een gapend gat voor een klasse van kleine viaducten onder de Audi Q5, de BMW X3 en de Lexus RX verlaten. Deze kleinste crossovers beginnen rond de $ 36.000, met all-wheel drive optioneel als niet standaard en een 2.0-liter turbocharged inline-vier de consensus powertrain.

Je zou verwachten dat Audi, geen onbekende voor de verkoop van kleine premium auto's in de Verenigde Staten, om een ​​voordeel te hebben in dit bijzondere spel. De lange en stompe crossover verwant zijn aan de A3, is de Q3 nog niet gebaseerd op de nieuwste MQB platform van de VW Groep, dat wel. In plaats daarvan gebruikt de oudere PQ35 architectuur die teruggaat naar de vijfde generatie VW Golf. Onze Prestige-bekleding tester vol een mogendheid liftgate,-power inklapbare spiegels, LED-koplampen, een Bose sound system, en een sport pakket met extra zitplaatsen, handig shift paddles, en selecteerbare rijmodi voor $ 43.090.

De controles Lexus NX200t in bijna 10 inches langer dan de Audi en 500 pond zwaarder dan Mercedes’ deelnemer, hoewel de envelop voelt niet significant groter aan de binnenkant. Terwijl de NX enkel Lexus tweede unibody crossover, wordt het merk werken vanuit diepe ervaring. De grotere RX is synoniem voor luxe crossovers voor 20 jaar. Onze NX test auto kwam met de F Sport cosmetica-en-stoelen pakket dat alleen dient om de voorkant fascia meer opzichtig te maken. Een optionele zomer-band collo (niet naar onze test auto aanwezig) is de enige F Sport mechanische wijziging. Adaptive cruise control, echt lederen zetels, een draadloze telefoon oplader en een postzegel zonnedak maakte de NX200t de duurste auto in de test op $ 46.550.

Infiniti QX30 is de meest verse ontwerp, all-new voor 2017, hoewel misschien niet zo nieuw als het lijkt. Neem een ​​kijkje op waar de A-stijl aan de motorkap en voorspatbord, kijk dan dezelfde stempel op de Mercedes-Benz. De QX30 is een product van een ontluikende partnerschap tussen Daimler AG en Renault-Nissan. Gebouwd met behulp van hetzelfde platform en powertrain als de Mercedes, maar geassembleerd in Infiniti's Sunderland, Engeland, plant met verschillende plaatwerk, de QX30 volgt de prijsbewuste route in een koersgevoelige categorie. En toch, op het eerste gezicht onze Premium-stuwing QX30 met een geschatte als getest prijs van $ 44.000 lijkt zeker meer luxe dan de GLA in deze test gebaseerd op de kwaliteit van het materiaal alleen. Opties inclusief LED-koplampen, het vogelperspectief Around View Monitor camera systeem, parkeersensoren voor en achter de sensoren en het volledige rooster van actieve veiligheidssystemen.

We hebben geprobeerd om een ​​zesde concurrent omvatten, maar Lincoln kon alleen een MKC met de optionele 2,3-liter motor en een prijskaartje in het midden van $ 50,000s. We passeerden op de MKC om het speelveld zo horizontaal mogelijk te houden, dan nam naar onze 10Best route en Old Mission Schiereiland van Michigan om de meest achtbaan-achtige wegen in de Mitten vinden.

Like this post? Please share to your friends: