2016 Jaguar F-type R Coupe vs. 2016 AMG GT S 2015 Porsche 911 Carrera GTS

Uit de juni 2015 kwestie

Voor de laatste vijf decennia, heeft de moeilijkste vraag voor elke koper van een high-end sportwagen geweest: “Hoe kan ik niet eindigen met een 911?” Om Porsche beroemdste product te beschrijven als een standaard keuze is een vage-lof verdoemen van wat 's werelds meest iconische sportwagen is geworden. Maar het is ook een erkenning dat een auto zo goed in staat en goed afgerond als 911 te krijgen, moet je krijg, goed, een 911.

Er zijn vele uitdagers geweest, uiteraard, waaronder een door Porsche zelf (de 928). Maar ondanks wat elke boksen film heeft ons verzekerd over dappere underdogs, niemand heeft er in geslaagd geheel afwerkpen deze champ, zeker niet in de harten van de mensen die daadwerkelijk controleert op echte auto's te schrijven. Het is een punt bewezen door een sleepnet rond de paddock van elke upmarket dag track of de parking van de kliniek elke plastisch chirurg.

Dit alles beperkt onze keuze van 911. De 520 pk sterke 911 Turbo het dichtst in termen van pure oomph, maar het is ongeveer $ 20,000 duurder voordat je hebt aangevinkt één optie doos. De Carrera GTS is $ 15.000 goedkoper dan de AMG GT S, maar ook naar beneden op de macht. Wetende dat zelfs een gematigde opties workout de Porsche voorbij prijs pariteit zou duwen met de Mercedes-AMG, dat is de versie die we kozen. Ondanks de naam het GTS is meer een Carrera S-plus dan een ondergeschikte GT3, waardoor het in delen bredere Carrera 4 carrosserie en het aangedreven slijpen Sport Chrono kit en PASM adaptieve ophanging, en een 30-Hp toename van de productie tot 430.

Na het verzamelen van prestatiecijfers op de startbaan van de Adolf Würth Airport, de door ons gekozen rij-locatie is het Zwarte Woud, ongeveer een uur ten westen van Stuttgart en de thuisbasis van de meeste van de Duitse kuuroorden, van Baden-Baden naar Bad Herrenalb en zelfs Bad Wildbad, die is zo slecht dat het moet goed zijn. De regio staat ook bekend om zijn gelijknamige-kirsch geweekte cake dat, door te proberen echt hard, we zijn erin geslaagd om te vermijden. Een thuisvoordeel aan de Duitsers dan, hoewel sommige van de berg wegen hier in de buurt zou worden beschouwd als het rijden nirvana waar ze zich bevonden. Laat de strijd woede.

Like this post? Please share to your friends: