2017 Volkswagen Golf 1.8T TSI Automatic

Terwijl we zelden een kans om vol lof over de Volkswagen Golf over te slaan, heeft onze verliefdheid nooit gefixeerd op de prijs van de hatchback. Dat komt omdat, terwijl de kosten redelijk is, zijn kerncompetenties-een vaste structuur, een onberispelijk afgewerkt interieur, en comfortabel en in staat zijn schorsing-welkom zou tegen elke prijs zijn. En de waarde is slechts een van de belangrijkste criteria die we gebruiken om de naam van auto's naar onze 10Best Cars lijst, de andere zijn bevredigend rijdynamiek en een ongeëvenaarde uitvoering van het doel. Omdat de Golf blinkt uit in alle drie, is de naam van een 10Best winnaar voor tien jaar draait.

highsHet segment maatstaf is nu een nog betere prijs, ongelooflijk praktisch.lowsAutomatische transmissie niet zo competent als mens met de basis handleiding, minder stuwing-niveau keuzes over het bereik voor '17.

Zelfs zo, we erkennen dat een enorme swath van kopers winkelen in de eerste plaats over de waarde. Die shoppers zullen blij zijn met de tweaks VW heeft de Golf lineup voor 2017, het laatste model jaar voor een gefacelifte versie komt. De basisprijs is in feite lager dan vorig jaar, en het aantal uitrustingsniveaus is teruggebracht van vier naar slechts twee, zij het elk met meer standaard functies dan voorheen. (In andere Golf nieuws, heeft de twee-deur lichaam stijl is afgeschaft, en nu ben je waarschijnlijk op de hoogte van wat er gebeurd met de optie dieselmotor.)

Beyond waardoor Volkswagen om een ​​bok of twee afdrukken kortere sales brochures te redden, deze wijzigingen ook drastisch verkleinen van de Golf van de prijsstelling envelop. Eerder, de basis-Golf range overspannen bijna $ 9000, van de $ 19.315 twee-deurs Golf aan de vier-deur $ 28.245 Golf SEL. Voor 2017 slechts $ 2800 scheidt de minst en duurste Golfs. De '17 Golf S begint bij $ 20.715, of $ 280 goedkoper dan de basis van vorig jaar vier-deurs Golf, en bevat meer standaard apparatuur, zoals een met leder bekleed stuurwiel en een meer moderne 6,5-inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto integratie.

Het is de $ 22.415 Wolfsburg Edition hier getest, echter, dat het beste strategie van Volkswagen met toegevoegde waarde voor 2017. Het wordt geleverd met een zonnedak, regensensor ruitenwissers, automatische koplampen, verwarmde voorstoelen, de nabijheid van de belangrijkste ingang, blind-spot monitoring, forward-botsingswaarschuwing met geautomatiseerde noodstop en kunstleren zittingvlakken. De enige optie naast verf en stoffering kleuren is de zestraps automatische transmissie ($ 1100), die onze test auto in plaats van de standaard handgeschakelde vijfversnellingsbak gehad.

Nieuw Prijs, dezelfde prestaties

De lichtere prijskaartje heeft geen effect op de testbaan, natuurlijk. De turbo 1.8-liter viercilinder maakt nog steeds 170 pk en 199 Nm koppel, en de verhoudingen zestraps automatische transmissie onveranderd. De Wolfsburg model hier getest bereikt 60 mph in 7,3 seconden en stopte van 70 mpu in 168 voeten. Die cijfers zijn een schaduw beter dan die van onze 2015 langlopende test auto wanneer nieuwe gelegd. Dit Wolfsburg 0,84-g skidpad grip figuur tracks die auto's, vanwege de minder grip banden op 16-inch wielen in plaats van de oudere model 18-inch rubber.

Objectieve uitvoering maakt slechts een klein deel van onze waardering voor de Golf, dat wel. Subjectieve zaken als de manier waarop de schorsing opzuigt weg aberraties terwijl het lichaam plat en gecontroleerd door de hoeken, de onberispelijk samengestelde cabine, en de boxy hatchback lichaam ongelooflijk praktische cargo-hijswerk mogelijkheid ons te vestigen op de VW opnieuw en opnieuw. Dat gezegd hebbende, een paar op onze medewerkers in diskrediet de haakse vorm, die nauwelijks is veranderd voor decennia.

Voorspelbaar, het nemen van een reeds goede auto, zoals de Golf en het oppompen van de waarde quotiënt maakt het alleen maar aantrekkelijker, en we zijn blij dat Volkswagen een manier gevonden om dit te doen zonder het strippen weg excellence van de auto. Deze aanpak heeft een positief effect. VW toegepast vergelijkbare prijs aanpassingen aan de Passat en Jetta sedans, en de verkoop van deze drie modellen in 2016 daalden tussen de 6 en 8 procent ten opzichte van 2015. Gezien het feit dat diesels ooit opgebouwd bijna een kwartaal van alle VW verkopen in de Verenigde Staten, het is indrukwekkend dat zo'n stolsel kan worden toegepast om het bloeden in de nasleep van de emissie-bedriegen schandaal. We hopen dat betekent dat we Golfs om te genieten voor de komende jaren hebben.

Like this post? Please share to your friends: