Motor en transmissie

CD Motor en transmissie Rating: Motor en transmissie

Honda deed zijn huiswerk het planten van de eerste turbomotor in een CR-V en koppelen het met één van de beste continu variabele automatische transmissies (CVT) beschikbaar lof niet lichtvaardig gegeven.

De basis LX heeft een 2,4-liter inline-vier die 184 pk en 180 Nm koppel maakt. De soepele werking is lovenswaardig als verwacht: deze motor wordt gedeeld met de Honda Accord, die werd uitgeroepen tot een van onze 10Best Cars. Beide motoren kan worden gehouden met voor- of vierwielaandrijving. Honda ook werkte zijn vierwielaandrijving aandrijftechniek flexibeler en in staat zijn. We vonden de setup naadloos en, anders dan tijdens abrupte gashendel ingangen in de bochten, praktisch onzichtbaar.

Voor de eerste keer, de CR-V heeft een turbomotor; het is beschikbaar op de EX, EX-L en Touring uitrustingsniveaus. De turbo 1.5-liter inline-vier maakt 190 pk en 179 lb-ft van torque, en het is gedeeld met de Honda Civic, maar het is afgestemd op meer macht te maken. Er zijn geen twijfels over de werking hebben tijdens onze tijd achter het stuur, en we vonden hoe goed het kon jet rond in het verkeer dankzij de snelle reacties op lage snelheden.

Versnelling, CD Test Resultaten: CR-V Turbo 1.5L Inline-4

Motor en transmissie

Eigenaren van compacte cross-overs moeten niet verwachten om meer te trekken dan een kleine aanhangwagen, en dit geldt voor de CR-V. Zelfs zo, de 1500-pond limiet is de laagste waardering onder zijn naaste rivalen. Overweegt de aanschaf van een speedboot? Check out de Jeep Cherokee, die een indrukwekkende 4500 pond kunnen slepen.

Tow Ratings Vergeleken

Motor en transmissie

In Depth: 2017 Honda CR-V

.indepthnav {overflow: auto;padding-top: 20px;padding-bottom: 20px;margin-bottom: 32px;border-top: 4px solid # E0E4E7;border-bottom: 4px solid # E0E4E7;}.indepthnav img {width: 100% belangrijk;!}.indepthnav div {font-size: 16px;padding: 12px 32px 12px 0;line-height: 21px;font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;}.indepthnav een {color: # 1383B3;weergave: inline-block;position: relative;Breedte: 100%;font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;overgang: alle .2s te verlichten;}.indepthnav a: hover {color: # 222222;vertical-align: top;font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;}OverzichtMotor en transmissieBrandstof economiePrestaties en Driving ImpressionsInterieurinfotainmentCargo en bergruimteBuitenkantVeiligheid en Driver AssistanceGarantie

Like this post? Please share to your friends: