The Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beter

The Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beterThe Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beter
Toen we voor het eerst in aanraking met de nieuwe Ford Mustang Boss 302, noemden we dat “de beste Mustang ooit.” We hebben ook vermeld zijn ongewone uitlaat setup. Het heeft een reguliere dubbel-uitlaatsysteem, die uit een aantal katalysatoren direct achter de motor, een andere set aan de achterkant, een paar dempers en twee uitlaatpijpen steken door de achterste valance.

Echter, een tweede stel buizen vertakt stroomopwaarts van het tweede stel katten -ook omzeilen van de dempers-en treedt onder de zijkanten van de auto voor de achterwielen. Bij normaal bedrijf uitlaatgassen stromen door beide pijpen, hoewel beperkingsplaten in de zij-uitlaatsysteem verstaan ​​meeste verhitte lucht door het tweede stel katten en dempers alvorens uitgestoten aan de achterzijde van de auto. “Restrictor” is een passende omschrijving: deze borglamellen zitten in een pijp die 2-3 / 16 inch in diameter, maar het gat geslagen in hen meet slechts 5/16 inch breed.

Onlangs, met de baas in ons kantoor voor een paar weken, we hadden een kans om te ontkurken deze gnarly Mustang. Daarbij omvat het verwijderen en opnieuw zes bouten 15 mm en neemt alle vijf minuten. We zetten de auto op een lift dus we konden foto's van het proces te nemen, maar dat is niet nodig. Het is een zeer eenvoudige procedure. Stap-voor-stap instructies hieronder.

Disclaimer: Door dit te doen kan uw Boss Mustang garantie. Het kan ook in strijd zijn met de lokale, provinciale en federale wetten, evenals internationale visserij-verdragen. Maar het zeker is geweldig.

Stap een: Verwijder twee bouten bij knooppunt koppeling.

The Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beterThe Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beter

Stap twee: Verwijder bouten aan kant-uitlaat hanger.

The Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beterThe Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beterStap drie: Verwijder zij-uitlaat.

The Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beterThe Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beterStap vier: Lach pinhole in restrictor.

The Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beterThe Boss Unplugged: Hoe maak je de beste Mustang ooit klinkt nog beterStap vijf: Verwijder de restrictor.

Stap zes: Reverse stap 3 tot 1.

Stap zeven: Herhaal stap 1 tot en met zes aan de andere kant van de auto.

Stap acht: leven gelukkig (en luidruchtig) nog lang.

In het geval u niet gehoord onze opname van het Boss's unplugged uitlaatgeluid, het verwijderen van deze restrictor platen is zonder twijfel de moeite waard. Hoor de onderstaande resultaat. Het beste van alles, ondanks de-giechelen inducerende geluid, is het niet de auto zo luid dat je vrouw of vriendin in verlegenheid gebracht te rijden met je zal zijn te maken. Nou, totdat je begint te rijden in de stad op 4500 toeren per minuut in de tweede versnelling. Dat is net zo goed een test van vrouwelijke compatibiliteit zoals wij die kennen.


Like this post? Please share to your friends: