Ken Block naar Film Derde Gymkhana Video in gewijzigde Ford Fiesta

Ken Block's Ford FiestaKen Block's Ford Fiesta

Een korte samenvatting voor iedereen die niet heeft gehoord van de sensatie die is Ken Block: De rallyrijder bereikt internet sterrendom na het plaatsen van een gymkhana praktijk video op YouTube waarin hij behendig dreef een Subaru Impreza WRX STI in de buurt van een verlaten luchtmachtbasis. Deze zomer, Block is van plan om een ​​derde gymkhana video filmen en omdat hij nu rijdt voor Ford, zal Block drift in een aangepaste 2011 Ford Fiesta.

De Fiesta werd gebouwd door Olsbergs Motorsport Evolution, die ook bouwt de auto's Block gebruikt in de Rally America serie. De kern is een speciaal gebouwde motor staat 850 pk maar beperkt tot slechts 650 pk en 660 Nm koppel voor betere controle. Met een zestraps sequentiële transmissie en totaalgewicht gehouden tot slechts 2.425 pond, kan de Fiesta naar verluidt raakte 60 mph in slechts twee seconden.

Andere wijzigingen uit voorraad omvatten een nieuwe voorbumper met koolstofvezel splitter, kwadraat-off wielkasten, en een hydraulische handrem te helpen initiëren dia's. Zoals met attracties alle Block, de Fiesta draagt ​​Monster energy drink “drip patroon” stickers. We kunnen niet wachten om te zien hoe de Fiesta aanpakt volgende gymkhana uitdaging Block's.

Like this post? Please share to your friends: