2016 Jaguar F-type Pricing: handgeschakelde transmissies of AWD nu optioneel

2016 Jaguar F-type Pricing: handgeschakelde transmissies of AWD nu optioneel
Jaguar bracht een hele reeks van nieuwe verbeteringen aan de verleidelijke F-type en het F-type R modellen voor 2016. Het goede nieuws? U kunt nu uw Coventry kat te komen met een echte, drie-pedaal handgeschakelde transmissie. De iets slechte nieuws? Je moet de optionele all-wheel drive af te zien, en de F-type R's supercharged 550-pk V-8, om dat te doen.

Laten we beginnen bij de top van de lijn: de F-type R. Vroeger een achterwielaandrijving, coupe-only-affaire, 2016 kunt u nu kiezen voor een droptop R, het beter om dat supercharged 5,0-liter te luisteren V-8 schreeuw. De enige transmissie beschikbaar in R trim is de acht-snelheid auto, hetzelfde als voorheen, maar in tegenstelling tot de afgelopen jaren het R is nu slechts all-wheel drive. Eerlijk gezegd, dat is een goede zaak: Wanneer we de F-type R vorig jaar reed, toen was het RWD en coupe-only, het beest 502 lb-ft van torque maakte moeilijk werk voor de achterbanden.

De nieuw all-wheel-drive F-type R coupe begint bij $ 104.595 met inbegrip van bestemming rekening, een sprong van $ 4670 meer dan de auto van vorig jaar. De F-type R cabriolet, ook met AWD, ringen in op $ 107.445 en vervangt vorig jaar is niet-helemaal-R-waardig F-type V8 S cabriolet dat maakte doen met 495 pk en 460 lb-ft.

Het is de V-6-aangedreven bodem en het midden van het F-type bereik dat zal een beroep op bestuurders met twitchy linker beenspieren. Ja, 2016 Jaguar had de goede zin om een ​​zes-versnellingsbak beschikbaar in de F-type coupe en cabriolet te maken. Nog beter, zal dat handmatige ‘doos bespaart u een paar dollar in vergelijking met de acht-snelheid automatisch, en de versnellingspook is beschikbaar in zowel coupe en cabriolet in het basismodel en de meer krachtige S.

2016 Jaguar F-type S coupe (Euro-specificatie)
Een zes-speed basis-model coupe, achterwielaandrijving met de 340-paard supercharged 3,0-liter V-6, zal u terug $ 65.995 vast te stellen; Op de converteerbare, zult u $ 69.095 te betalen. Voeg een extra $ 1300 als je moet gewoon een transmissie dat verschuivingen voor zichzelf te hebben.

Stap over op de F-type S, met 380 paarden uit dezelfde V-6, en je zult $ 78.295 voor een coupe of $ 81.395 voor een cabriolet, zowel betalen met de handgeschakelde transmissie en achterwielaandrijving. $ 1500 meer zal u de automatische te krijgen op beide modellen. Nieuw voor 2016 de F-type S AWD, in coupe vorm van $ 85.795 of als cabriolet voor $ 3100 meer. Net als bij de F-type R, kan AWD worden slechts met de acht-snelheid auto.

Die basisprijzen vertegenwoordigen een bescheiden stijging ten opzichte van 2015-ongeveer $ 500 meer voor de basis cabriolet, $ 1000 meer voor de S droptop, $ 1400 voor de coupe, en $ 1900 voor de S coupe. De F-type R gaat in prijs met bijna $ 5000, niet onredelijk gezien het feit dat model heeft nu AWD. En voor 2016 elk F-type wordt geleverd met een 5-jaar, 60,000-mijl garantie en gratis service voor die hele duur.

  • 2016 F-type First Drive-Handleidingen opgeslagen, RWD In Jeopardy
  • Alles wat u moet weten over de Jaguar F-type Coupe en Convertible
  • Jaguar F-type R Nieuws, Beoordelingen Foto's, prijzen, en nog veel meer

Bovendien, base modellen krijgen nu de voormalige top-of-the-line Meridian audiosysteem, Sirius XM, en Jaguar Smart Key keyless entry alle standaard (die activeert die handige pop-out deurgrepen), terwijl iedere coupe draagt ​​nu de voorheen optionele glazen panoramadak. S modellen krijgen nu de configureerbare dynamische modus aandrijving selector, de sportieve vlakke bodem stuurwiel en actieve standaard uitlaat; F-type R coups krijgen een standaard power hatchback, en alle AWD-modellen krijgen unieke aero carrosserie om ze te onderscheiden van hun achterwielaandrijving broeders.

Al met al geen slechte reeks updates voor Jaguar zwoele coupe en hair-tousling cabriolet. Zoals we nadat we niet zo lang geleden reed de 2016 model in Portugal: Maak ons ​​een F-type S met een extra pedaal voor de linker voet, als het u belieft.

2016 Jaguar F-type Pricing: handgeschakelde transmissies of AWD nu optioneel

Like this post? Please share to your friends: