Luscious Longroof: 2018 Volvo V90 Wagon ziet er warm in R-Design Form

2018-Volvo-V90-R-Design-PLAATSING

Het is tijd om te genieten van een aantal schaamteloze fawning op station wagons-as is onze natuur. De 2018 Volvo V90 is op het beeldscherm op de 2017 Detroit Auto Show, en het R-Design-versie afgewerkt in een opvallende blauwe genoemd barsten Blue Metallic is één van de meest aanstekelijke wagons in de recente geschiedenis. Het beste van alles, het zal binnenkort beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. Dus namen we een heleboel foto's ervan.

Om onze ogen, de V90 is nu al de meest aansprekende lid van Volvo's zeer aantrekkelijk 90-serie lineup, die ook de S90 sedan, de XC90 SUV en de V90 Cross Country (in wezen een verhoogde V90 met wat extra body bekleding). De R-Design-pakket neemt dingen naar een ander niveau met zijn scherpe vijfspaaks wielen, smaakvolle body kit, en iets andere grille. Zijn prachtige interieur winsten veel zilver trim, een R-Design stuurwiel en sportstoelen.

2018 Volvo V90 R-Design

R-Design modellen hebben ook een iets lagere rijhoogte en stijvere afstelling van de ophanging om mee te gaan met de sportievere look. Degene tentoongesteld was T6 AWD model, waardoor het wordt aangedreven door een turbo en supercharged 2,0-liter viercilinder die 316 pk. Volvo heeft nog niet gezegd of het de R-Design pakket op de front-wheel-drive T5 model, waarvan 250 pk maakt van een turbo-only versie van dezelfde motor zal bieden.

  • Eerst Rijden: 2018 Volvo V90
  • U kunt de Volvo V90 kopen in Amerika, maar je moet Special Order Het
  • Volvo V90 Onderzoek:, Foto's, specificaties, prijzen en meer Reviews

Misschien is het beste ding over de Volvo V90 is dat het niet is verboden vrucht voor de Amerikanen. Het zal binnenkort te koop worden aangeboden hier, in een van beide deze R-Design getup of als de meer luxe-georiënteerde Inscription. Ja, Volvo is te eisen dat de Amerikaanse kopers speciale bestelling hun V90 in plaats van het kopen van een uit de partij, maar dat lijkt niet te veel van een hindernis voor de echte wagen liefhebbers.

2018-Volvo-V90-R-Design-REEL

2017 Detroit Auto Show

Like this post? Please share to your friends: