Te verhuren of te kopen? Hier zijn een aantal antwoorden op grootste vraag van de New-Car Shopper’s

Man onderzoeken van de auto in de winkel

Bent u in de markt voor een luxe auto? Of een klopper? Of misschien iets wat je van plan bent te houden totdat het is een klopper? Bent u plichtsgetrouw begaan als het gaat om verantwoordelijkheden auto-gerelateerde, of bent u flakier dan een vers gebakken croissant? Als het gaat om het krijgen van een voertuig, zijn er veel bewegende delen leasing en financiering. De keuzes die je maakt zal variëren afhankelijk van welke auto of vrachtwagen je na en zelfs welke dealer u een bezoek brengen aan uw potentiële aankoop te doen. Afgezien van deze innerlijke werking, zijn er een aantal grote dingen te overwegen bij de afweging of te huren of te kopen.

We kregen enkele tips van Daniel Blinn, een Connecticut advocaat die gespecialiseerd is in auto financiering en andere consumentenzaken. Hij bood een lijst van overwegingen op basis van wat de meeste autofabrikanten en dealers bieden-en welke elementen worden gebakken in wat ze bieden op als je winkel voor een aankoop of lease. Beschouw deze als richtlijnen, niet hard en snel regels.

Redenen om Lease:

U wilt een nieuwe auto voor een (relatief) goedkopere maandelijkse kosten. Dit is de meest voorkomende reden dat mensen lease-auto's en vrachtwagens. Ze willen het nieuwste model beschikbaar is, en de maandelijkse betalingen zijn goedkoper via leasing. Professionals die willen een bepaalde lucht van succes van het project hebben de neiging om te leasen om deze reden, Blinn opgemerkt. Een ding om in gedachten te houden, echter, is dat terwijl de kosten van leasing goedkoper zou kunnen zijn op een maandelijkse basis, verborgen kosten soms geplakt die eigenlijk het duurder om te pachten versus eigen op de lange termijn te maken.

Je wilt niet te worden geplakt met verouderde technologie. Voor de savvier shopper auto, is dit een interessant punt. Vooral met de continue verspreiding van de elektrificatie, kunnen sommige consumenten willen de nieuwste technologie, maar vrezen voor een voertuig dat 80 mijl van het bereik in het modeljaar 2018 kan krijgen kan misschien al belachelijk ontbreken in elektrische dapperheid tegen 2021. Als je het leasen, je hoeft geen zorgen te maken over het proberen om een ​​voertuig te verkopen met verouderde technologie.

Je hoeft niet te zetten vele mijlen op uw voertuig per jaar. Als je niet rijden heel vaak of heel ver, hoeft u zich geen zorgen te maken over gaan over kilometerstand grenzen, die de meeste huurcontracten omvatten 10.000 tot 15.000 mijl per jaar komen vaak grenzen-en wat duur te overschrijden kan zijn.

U bent zeker dat u alleen wilt de auto voor precies de duur van de huurovereenkomst te houden. Naast het feit dat in rekening gebracht voor het overschrijden van kilometerstand grenzen, als u besluit dat u een vroegtijdige beëindiging van de huurovereenkomst nodig heeft, bent u waarschijnlijk kosten geconfronteerd. Dit geldt niet alleen gebeuren wanneer iemand besluit ze niet langer willen het voertuig. Blinn zei dat sommige mensen kunnen onbewust tegenkomen dit probleem als ze naar het buitenland te verplaatsen of een nieuwe baan die een auto levert, bijvoorbeeld. “Lease-overeenkomsten kan een goede deal zijn als iemand drijft de juiste hoeveelheid mijl en wil de auto voor de juiste hoeveelheid tijd bij te houden,” zei Blinn. “Maar als die dingen veranderen kan erg duur zijn.” Typisch huurcontracten een looptijd van drie jaar.

Je bent op zoek naar luxe te gaan. Luxe marques soms de beste lease-aanbiedingen, want ze willen merkloyaliteit te bevorderen om nieuwe klanten na te streven in hun producten op de lange termijn, zei Blinn.

Vrouw op zoek naar auto's te koop

Redenen om te kopen:

Je zet een veel mijlen op uw voertuig. Verscheidene van de redenen om te kopen zijn in principe het tegenovergestelde van de argumenten voor leasing. Als je rijdt meer dan 15.000 mijl per jaar, moet je sterk overwegen de aankoop in plaats van leasing. Leasecontracten bijna altijd met kilometerstand grenzen, en als u deze limieten overschrijden je kan worden opgeladen honderden of zelfs duizenden dollars, afhankelijk van hoeveel u overtreffen de jaarlijkse kap.

Uw auto is waarschijnlijk een aantal blessures te ondersteunen. Als je het type van de bestuurder die per ongeluk de deur kan openen te hard tegen een bakstenen muur, of als u gevoelig voor terloops vegen de kant van betonnen palen in een parkeergarage bent, zou je waarschijnlijk willen overwegen het kopen van meer dan leasing . Lease contracten zullen u straffen voor teveel slijtage. Dus als deze onbedoeld deuken en deuken oplopen, zou kunnen worden afgetrokken van uw portefeuille aan het einde van de huurovereenkomst.

Je hoeft niet schelen hoe nieuw de auto of vrachtwagen is. Nogmaals, dit is de complementaire argument om de pro-leasing punt over willen een nieuwe auto. Als je niet kan schelen of uw auto is gloednieuw, je zeker moet overweegt de aankoop in plaats van leasen. Zelfs als je de aankoop bent financiering, bent u waarschijnlijk om geld te besparen op de lange termijn.

U weet niet zeker hoe lang je wilt om het voertuig te houden. Als u een voertuig te kopen, dat betekent dat je kunt verkopen of ruilen in elk gewenst moment je wilt zonder gestraft te worden. Niet alleen dat: Overwegende dat met een lease je betaalt wat gewoonlijk wordt aangeduid als een “kosten van kapitalisatie”, of de financiering van waardevermindering van het voertuig, wanneer u een voertuig te kopen en financieren, uw maandelijkse betalingen gaan in de richting van het eigen vermogen van de auto of vrachtwagen . Zodra u klaar bent met uw lening termijn, die auto of vrachtwagen is helemaal van jou, en zo is al het geld dat je krijgt van te verkopen of het in de handel.

  • Garanties gedefinieerd: de betekenis achter de Quickly Gesproken Verkooppunten
  • Grote gebruikte auto Koopjes verbergen onder de New-Car Losers
  • Hoe krijg je het beste tarief op een auto-lening

Dus, te huren of te kopen? Als dat is uw vraag, factoren, zoals de vraag of je te verslaan op uw auto, hoeveel je verwacht om te rijden, en of uw inzet voor het lange termijn of onzeker moeten allemaal deel uitmaken van uw beslissing.

Like this post? Please share to your friends: