Audi debuteert New A8L Security We Detail De beveiligingslekken Real en Imagined

2016 Audi A8L Beveiliging

Bij Audi verklaart dat haar bijgewerkte A8L Veiligheid pantserwagen ontmoet “class VR 9 ballistische normen voor de bescherming,” die “momenteel de meest strenge eisen voor de civiele high-security sedans,” we voorstellen dat de auto kan een hit te nemen. Precies wat voor soort hit? Nou, omdat de oude A8L Veiligheidsraad ontmoet ERV 2010 classificaties (dat is “Explosieve Resistant Vehicle”), evenals de zwakkere VR 7 ballistische standaard, kan het borstelen verschillende explosieve ladingen, zoals bermbommen, tank granaten, AK-47 brand, en, nu met VR 9 bescherming, zelfs meer. Maar wat is de lol in een opsomming van de dingen deze Audi kan overleven? Het zal natuurlijk opstaan ​​om een ​​gecoördineerde grondaanval veel beter dan, laten we zeggen, een gebruikte Geo Metro. Dus hier zijn een paar kwetsbaarheden we blootgelegd uit de auto's persbericht alleen:

2016 Audi A8L Beveiliging

Meer Speed: Met de optionele 500-pk W-12 motor, kan de A8L Veiligheid hop-scotch naar een elektronisch begrensde 130-mph topsnelheid. Wat, op slechts 130? De lowish figuur geeft de bovengrens van de speciale noodloopeigenschappen. Pak een snellere auto, net als, laten we zeggen, een Lexus ES350 of een Dodge Charger R / T, twee verhuurbare auto's die terminal snelheden van 131 mph en 149 mph in onze test bereikt. Tuurlijk, slechteriken kan het naast u parkeren bij een buck-dertig en lob munitie, maar wanneer ze kunnen gaan 131 of hoger, kunnen ze denkbaar krijgen in de voorkant van uw gepantserde auto en je blokkeren.

Hoger zijn dan de Payload: Audi zegt dat de A8L kan een laadvermogen van maximaal 1322 pond te behandelen. Je weet wat dat betekent: Stapel een mooi rond 1400 pond op het dak van het effect, en. . . goed, we zijn niet zeker wat er zou gebeuren naast de A8 het verkrijgen van een interessante uitziende hoed. Maar misschien zou het niet bewegen, of erger. Onheilspellend uitziende waarschuwing stickers bestaan ​​niet zonder reden, toch?

Top-Secret Ballistic Normen: Zeker, de A8l veiligheid verbetert zijn voorganger VR 7 ballistische rating met een VR 9 certificering. Maar hoe zit het met VR 10? De hogere rating officieel niet bestaat, en natuurlijk gaat onvermeld blijven in Audi's pers materialen, maar die is om een ​​top-secret VR 10 zeggen of VR 11 is niet uit er, eventueel ontgrendeld met een koffer vol Benjamins? Voor kopers van de VR 9-rated A8 L Security verbeelden wat voor soort intercontinentale raket brand bescherming die ze mislopen is bijna net zo slecht als niet weten of ze missen op het in de eerste plaats.

The Paranormal: Al de ultra-dik glas, kunnen aramide weefsel, high-tech aluminiumlegeringen, en warm gevormde stalen pantser in de wereld niet stoppen verschijningen, aanhoudende demonische bezittingen, of spirituele inbraak. Om Audi geven wat krediet, de Veiligheidsraad model op de lange wielbasis A8 (en het aanbieden van een “ontspanning” achterbank) baseren biedt bewoners ruimte om seances en misschien zelfs een vluggertje exorcisme uit te voeren.

Uitgebreide Ruses: Wanneer een gewelddadige aanval lijkt vruchteloos, vooral in het gezicht van de indrukwekkende bescherming van deze Audi, er is altijd de kunst van het con. De A8l is zo feilbaar als de mensen erin, mensen die beschikken over een intercom systeem om te communiceren met de buitenwereld, evenals controle over een selectieve deur-ontgrendeling functie. Met de pitch-perfect bedrog, kan je binnen de bewoners koppen via de intercom-moeten ze beslissen om u te allen-en om te praten manipuleren ze in de portieren worden ontgrendeld. Omdat het een Jedi helpt bij dergelijke scenario's.

  • Nieuwe Armored Mercedes-Benz S600 Guard nodigt alle de M60 Rondes You Can Muster
  • Heeft u een ton Cash? Je zou willen Dit Bitchin’ Armored Mercedes-Benz Sprinter
  • Audi A8 Onderzoek: Volledige prijzen, specificaties, en meer Reviews

Dat zijn slechts een paar potentiële zwakke punten op een auto die, anders zal de inzittenden te krijgen door de hel en, nou ja, niet te hoog van water (een andere kwetsbaarheid!). Audi zal een nooduitgang systeem en een noodsituatie verse luchtsysteem en een noodsituatie brandblusser systeem aan te bieden. Na het maken van zijn debuut-idealiter niet in een explosieve wijze-op de 2015 Frankfurt Auto Show, de hardere-kern A8L Zekerheid zal gaan over de verkoop in april 2016. In de tussentijd blijven in uw bunker of in uw uitgaande A8L Security.

2015 Frankfurt Auto Show een volledige dekking

Like this post? Please share to your friends: