75e verjaardag Jeep Modellen Suit Up in Groen en Bronze

2016-Jeep-75-Anniversary-Edition-PLAATSING

Terwijl een 75-jarig jubileum in het algemeen wordt een diamant verjaardag, dingen zijn een beetje anders voor Jeep, die dit jaar dat mijlpaal bereikt. Een met diamanten ingelegde Jeep zou gewoon dom, hoewel, zodat het bedrijf in plaats daarvan wordt dek van haar 75e verjaardag modellen in speciale groene verf (hoewel andere kleuren kunnen worden gespecificeerd) en veel bronzen accenten. Het dragen van de groene en brons zijn 75 edities verjaardag van de Jeep Wrangler, Grand Cherokee, Cherokee, Kompas, Patriot en Renegade.

Wrangler / Wrangler Unlimited 75e verjaardag editie

Verkrijgbaar in Sarge Green evenals Zwart, Bright White, Mojave Sand, Rhino (grijs), Granite Crystal (ook grijs), en Billet Silver, de 75e verjaardag Wrangler wordt geleverd met een lage-gloss brons 17-inch wielen, evenals brons stalen bumpers, trekhaken, Jeep badging, grille inserts, en koplamp ringen. Het interieur is voorzien van lederen stoelen met mesh-inserts, zetelverwarming, en een 6,5-inch touchscreen audiosysteem met Uconnect en SiriusXM satellietradio. Andere apparatuur omvat speciale steensoort rails, een power-dome kap Command-Trac vierwielaandrijving met een 2,72: 1 overdrachtgeval een 3.21: 1 achteras verhouding, een Dana 30 vooras een Dana 44 achteras en Goodyear Wrangler Silent Armor banden. Prijzen beginnen bij $ 35.570 voor de twee-deur Wrangler en $ 39.370 voor de vier-deur Unlimited.

2016-Jeep-75-Anniversary-Edition-INLINE-GC

Grand Cherokee 75e verjaardag editie

Aangeboden in Recon Green evenals Brilliant Black, Rhino, Bright White, Billet Silver en graniet Crystal, de editie Grand Cherokee 75e verjaardag krijgt een specifieke grille, voorkant fascia, en koplampen, plus zwart lichaam accenten. Het voegt ook de volgende: uniek 18-inch (of 20 inch) wielen lage-glans brons; dezelfde bronsafwerking de grille ringen, mistlicht bezels, trekhaak, dakrails, lagere fascia stuwing en kentekens; verwarmde zetels in leder of Gode-Tex (geen Gore-Tex) doek, met Tangerine contrast stiksels en 75th Anniversary logo's; een 8,4-inch touchscreen uConnect; blinde vlek monitoring; en een mogendheid zonnedak. Prijzen voor de Laredo begint bij $ 35.770, terwijl de Limited is $ 41.870 (voeg $ 2000 voor de four-wheel drive).

2016-Jeep-75-Anniversary-Edition-INLINE-C

Cherokee 75e verjaardag editie

De Cherokee is gebaseerd op de Latitude-model, en de kleur keuzes weerspiegelen die van de Grand Cherokee. bronze De Cherokee 75e verjaardag editie buitenkant elementen omvatten speciale 18-inch wielen, stuwing en badging. Binnen, de stoelen zijn Gode-Tex doek inserts en Tangerine contrasterende stiksels. Een 8,4-inch touchscreen audio-systeem en een dual-pane zonnedak zijn ook inbegrepen. Prijzen beginnen bij $ 28.870 ($ 30.870 voor vierwielaandrijving).

2016-Jeep-75-Anniversary-Edition-INLINE-C2

Compass 75e verjaardag editie

Verkrijgbaar in Recon Green evenals Zwart, Bright White, Billet Silver en graniet Crystal, is de editie Compass 75e verjaardag gebaseerd op de Sport-uitvoering. Zijn bronzen bit omvatten: dakrails, voorkant bekleding, opstap pad, trekhaken, badges en 18-inch wielen. Ook inbegrepen zijn een vermogen zonnedak, remote start, een leder beklede stuurwiel en de 2,4-liter motor en zes-snelheid automatisch. Prijzen beginnen bij $ 23.470 ($ 25.470 met vierwielaandrijving).

2016-Jeep-75-Anniversary-Edition-INLINE-P

Patriot 75th Anniversary edition

Op basis van de Patriot Sport model wordt de 75e verjaardag editie aangeboden in dezelfde kleuren als de Compass. Het komt ook met dezelfde speciale apparatuur, hoewel de bronzen wielen zijn 17 inchers in plaats van 18 jaar. Prijzen beginnen bij $ 21.470 ($ 23.470 met vierwielaandrijving).

2016-Jeep-75-Anniversary-Edition-INLINE-R

Renegade 75e verjaardag editie

Het nieuwste lid van de familie Jeep krijgt ook deel te nemen aan de 75e verjaardag. De speciale editie wordt geleverd in Jungle Green, evenals Alpine White, Black, Omaha Orange, Mojave Sand, Glacier Metallic (zilverachtig blauw), Granite Crystal (grijs) en Anvil (een ander grijs). Brons elementen omvatten het rooster omgeeft, mistlicht bezels, bagagedrager, taillamp en achterste fascia trim, badges en 18-inch wielen. Op basis van de Latitude-model, de editie Renegade 75e verjaardag voegt ook een Beats audio-systeem en MySky zonnedak. Prijzen beginnen bij $ 24.370 ($ 26.370 met vierwielaandrijving).

  • Prototype Drive: Jeep Chief Concept
  • Jeep Wrangler Red Rock Concept debuteert op SEMA, Productie Versie Komend
  • Jeep Wrangler Onderzoek: Tests, Reviews, specificaties en meer

De 75e verjaardag Jeeps aankomen op dealers in het eerste kwartaal. Als u nog steeds denken dat deze Jeeps hebben behoefte aan een kleine diamanten bling, is er altijd de BeDazzler.

2016-Jeep-75-Anniversary-Edition-REEL1

Like this post? Please share to your friends: