Paus Franciscus naar een Jeep Wrangler op US Visit Rock

ECUADOR-POPE-MASS

Op zijn allereerste Amerikaanse bezoek-to Washington, DC, Philadelphia en New York volgende maand-Pope Francis golf van een Popemobile gemaakt op basis van een Jeep Wrangler, heeft het Vaticaan bekendgemaakt. Dit is niet de eerste keer dat de paus heeft een Jeep-een vier-deur Wrangler (boven gezien) gebruikt geserveerd pauselijk recht op de reis van de paus naar Ecuador in juli.

De exacte configuratie van de Amerikaanse Popemobile is nog niet bekend, maar de versie die gebruikt wordt in Zuid-Amerika had een glazen gevel en het dak, maar was open aan de zijkanten. De paus heeft gezegd dat hij houdt niet van een volledig afgesloten Popemobile; Hij is meer een wind-in-the-gewaden soort kerel.

ECUADOR-PAUS

  • Paus verruilt zijn kogelvrije Mercedes voor een Topless Hyundai
  • Een antwoord op de vraag: wat is de meest ‘Murican Car?
  • Jeep Wrangler Onderzoek: Volledige prijzen, specificaties, en meer Reviews

VATICAAN-POPE-PUBLIEK

Terug naar huis in Vaticaanstad, de paus in het nieuws deze lente, toen hij opgezadeld een Hyundai Santa Fe voor Popemobile plicht. Hij was eerder gebruik gemaakt van een Mercedes G-klasse, al moet gezegd worden dat Franciscus blijkbaar graag de pauselijke liefde verspreid over als het gaat om Popemobiles. Zijn Zuid-Amerika reis ook gebruik gemaakt van een Toyota Land Cruiser. Maar een Jeep lijkt met name geschikt is voor een Amerikaanse trip-die of misschien een Mustang of een Corvette.

Like this post? Please share to your friends: