Jeep Wrangler Two-Door Pickup Previewed

h-1497295417

In het algemeen, we weten wat de lange-geruchten, even langer verwachte Jeep Wrangler pick-up, zoals zal zien: boxy, rechtop, met ronde koplampen en een zeven-hole grille. Maar het succes van dit model zal ongetwijfeld naar beneden komen om de details, en dankzij de speurneuzen op JL Wrangler Forums, hebben we een goede blik op wat de Wrangler pick-up eruit zou kunnen zien kreeg.

Gebaseerd op de laatste insider info, JL Wrangler Forum opgeklopte best-guess renderings van hoe de volgende generatie Wrangler zou kunnen zien als een twee- en vierdeurs Rubicon pickup. Van de nota, het forum mensen zeggen dat de pick-up zijn voorruit, grille, koplampen, bumpers, spatborden en kap met de reguliere Wrangler zal delen. Toch zal de pick-up niet de JL Wrangler SUV's karakter lijn die loopt onder de ramen aan de voor- en achterdeuren, hoewel de pick-up bed blijkbaar zijn eigen horizontale vouw feature. Het wrijfhout luchtopeningen achter het voorwiel openingen eveneens zal gaan missen, het forum posters te handhaven.

Ter vergelijking, hier is JL Wrangler Forum weergave van een vier-deur 2018 Wrangler Rubicon Unlimited:

1490880274-jl2

Andere pickup-truck functies letten: Naar verwachting zal de voorrand van de laadbak hoek worden gesneden om de vorm van de deuropening te volgen in plaats van een verticale tussenruimte tussen b cabine gezien de meeste traditionele pickups. JL Wrangler Forum vermoedt ook dat de pick-up, zoals de twee- en vierdeurs Wrangler, zal een nieuwe deur-scharnier en bijgewerkte pull-stijl deurgrepen zijn voorzien, ter vervanging van de huidige generatie van de drukknop eenheden.

  • 2018 Jeep Wrangler Interior Fully Revealed!
  • 25 Auto Waard Wachten voor 2017-2021
  • Jeep Wrangler Tests, Reviews, specificaties en meer

We zijn het meest geïnteresseerd in het idee van een twee-deur Wrangler Rubicon pickup-een voertuig dat, moet het in productie gaan, zou bieden de juiste grootte off-road-capaciteiten van een Wrangler met meer nut dan alle vorige generatie van de verdiepingen vier bij vier.

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op Road & Track.

Like this post? Please share to your friends: