eAssist Returns: 2018 Buick Lacrosse Hybrid Verhoogt MPGs, verlaagt de prijs

2018 Buick LaCrosse in nieuwe Red Quartz Tintcoat.

Buick brengt een zachte bastaard naar de Lacrosse opstelling van 2018. Zoals bij de vorige generatie Lacrosse, wordt het systeem genaamd EASSIST en de basis aandrijflijn voor de grote Buick draagstoel. Als zodanig is de 2018 Lacrosse basisprijs daalt met $ 2.500 en de EPA brandstofverbruik stijgt met ongeveer 4 MPG ten opzichte van de huidige V-6 model. Ook nieuw 2018 is een negen-traps automatische transmissie voor de V-6 LaCrosse, vervanging afgelopen jaar acht-snelheid en grotere beschikbaarheid van vierwielaandrijving.

zachte bastaard opstelling de Lacrosse combineert een 2,5-liter vier-cilinder met een kleine elektromotor die stroombronnen van een 0,45-kWh lithium-ionbatterij. Totaal vermogen is 194 pk en 187 lb-ft van torque, aanzienlijk af van de V-6 310 pk, maar GM schat dat het brandstofverbruik zal stijgen tot 25 mpg stad, 35 mpg rijweg en 29 mpg (4 mpg beter dan de front-aandrijving V6 over de hele linie). Net als in voorgaande GM Mild Hybrids, de elektrische motor is te klein om de auto de macht op zijn eigen, maar zorgt voor extra koppel bij het accelereren en helpt glad uit de start / stop-systeem dat de motor uitschakelt bij stilstand. Regeneratief remmen ook opgenomen en een zestraps automaat enige transmissie keuze.

De 2,5-liter eAssist aandrijflijn is nu standaard op alle uitvoeringen van de Lacrosse, anders dan die voorzien van vierwielaandrijving. Dat betekent dat 3,6 liter V6 motor en de nieuwe negen-snelheid automatisch een optie de voorkeur, essentie, en Premium versieringsniveaus, terwijl de basis Lacrosse EASSIST alleen zijn. All-wheel drive, die voorheen alleen beschikbaar op de bovenste Premium stuwing hoogte, wordt nu ook aangeboden op de V-6-uitgerust Essence.

  • Getest: 2017 Buick LaCrosse AWD
  • GM Drops EASSIST van de Impala
  • Buick LaCrosse Onderzoek:, Specs recensies en meer

Drie nieuwe lakkleuren-Satin Steel Metallic, Dark Slate Metallic en Red Quartz Tricoat-round de eventuele wijzigingen in de grootste sedan Buick voor het nieuwe modeljaar. Het gaat over de verkoop in de herfst met een startprijs van $ 30.490.

2018_Buick_LaCrosse_AWD_REEL

Like this post? Please share to your friends: