GT Radial wordt het serieus Chinees Banden voor Amerika

GT Radial wordt het serieus Chinees Banden voor AmerikaGT Radial heeft twee problemen op de Amerikaanse markt. De eerste is dat je waarschijnlijk nog nooit gehoord van het bedrijf. De tweede is dat, omdat het een Chinese bandenfabrikant, heeft u waarschijnlijk niet geïnteresseerd zijn in hoorzitting over het. Maar GT Radial biedt originele uitrusting fitments over meer dan 100 modellen in haar thuismarkt, waaronder General Motors, BMW en Mercedes-Benz producten. GM zelfs noemde het leverancier van het jaar in 2005 en 2006.

Terug te gaan naar dat tweede probleem, de nieuwste band GT Radial's, de Champiro HPY is bedoeld om perspectieven meeste shoppers’ op Chinese banden te wisselen. Tijdens een introductie-evenement in Phoenix, vice-president van de omzet Tom McNamera zei tegen de menigte: “Ik ben niet geïnteresseerd in de concurrentie met Linglong, willen we laten zien dat we onze eigen kunnen houden met de top-tier bandenfabrikanten.” Dus om dat eFFECT de Champiro HPY is GT Radial eerste Y--band.

GT Radial's presentatie over het Champiro HPY toonde een performance test vergelijking van de nieuwe band met andere niet nader genoemde performance banden, en de resultaten zien er goed uit. We hadden ook een kans om een ​​paar rondjes te nemen rond een stratencircuit en doe een korte slalom oefening in Champiro HPY uitgeruste auto's. Op basis van onze korte ervaring, het lijkt erop dat vorderingen GT Radial zou moeten houden. De ronden werden niet gedreven op de limiet, maar de HPY lijkt alsof het heeft een goede hoeveelheid grip en geeft goede feedback aan de bestuurder.

Het enige wat GT Radial heeft gemeen met andere Chinese banden is een lage prijs van binnenkomst. De prijzen variëren van dealer tot dealer, maar de HPY moet overal van $ 105 tot $ 150 euro kostte in de maten variërend 17-20 inch. Dat is ongeveer de helft van de prijs van de high-end rubber van de wil van Michelin, Continental, Goodyear en Bridgestone. We zullen er zeker van te onderzoeken hoe de HPY te vergelijken met de concurrentie in een toekomstige band test.

Like this post? Please share to your friends: