Alles wat we weten over de Mid-Engine C8 Corvette’s Dual Clutch Transmission

2017 midden-engined Chevrolet Corvette Zora (kunstenaar's rendering)

Vier jaar geleden, Chevrolet Corvette handgeschakelde leverancier Tremec streefde naar een grotere wereldwijde bereik te realiseren. In plaats van het opnieuw uitvinden van het spiraalvormige versnelling om de bloeiende dubbele koppeling automatische transmissie (DCT) bedrijf te gaan, dit-Mexico gevestigde fabrikant gewoon gewinkeld voor een bedrijf dat al de expertise die nodig is bezeten. Tremec werd getrokken aan Hoerbiger Drivetrain Mechatronica vanwege die Belgische firma's beproefde relatie met Mercedes-AMG, Ferrari en McLaren. Een deal werd gesneden en Tremec nu eigenaar is van Hoerbiger lock, stock en versnelling hobber.

Prodigy uit deze twee ouderlijke eenheden Tremec de TR-9007 familie van dubbele koppeling automaten die kunnen worden samengesteld achterwielaandrijving, vierwielaandrijving aandrijving en transmissie configuraties. Prototypes van de mid-engine 2019 Chevrolet Corvette in lichte camouflage gevangen genomen door onze fotografen zijn het bewijs van het testen voor de rijeigenschappen en de duurzaamheid van de Tremec transaxles gepland voor levering aan de klant in 2018.

Tremec TR-9007 Dual Clutch Automatic Transmission

Tremec technische documenten tonen een 9000-rpm maximale ingaande toerental en een 664-lb-ft torque capaciteit, die beide moet betrekking hebben C8 Corvette moet heel mooi. gegoten aluminium behuizing TR-9007 bevat zeven versnellingen, waarvan drie overdrive verhoudingen, en een 5,6: 1 verhouding verbreid. Tremec beschrijft de twee aangrijpmiddelen als “vrijwel droog natte koppelingen.”

DCT gebruik tandwielen in plaats van een conventionele automatische planetaire tandwielen. Omdat hydraulische en wrijvingsverliezen in het algemeen lager dan andere automaten, kan DCTs efficiëntie. Er is geen onderbreking van het koppel tijdens het opschakelen, zodat DCT's kenmerkend winnen van de stick-shift alternatief versnelling.

  • Nieuwe Spy Photos! Mid-Engine Corvette Gevangen in profiel!
  • C8 in 2018: Alles wat we weten over de Mid-Engine C8 Corvette
  • Hier is hoeveel nieuwe Corvette Have Manual Transmissions

Ons vermoeden is dat General Motors onze suggestie om de Manuals Bewaar niet zal volgen als gevolg van de kosten en complexiteit van het aanbieden van twee transmissies. Met andere woorden, zal Tremec de TR-9007 zeventraps DCT de enige transmissie beschikbaar zijn als de 2019 Corvette komt in minder dan twee jaar.

2019-Chevrolet-Corvette-spy-foto-REEL

Like this post? Please share to your friends: