BMW M6 Lineup krijgt nieuwe Competition Package dat Output hobbels 600 pk

2016 BMW M6

BMW levert een zeer welkom buitengewoon dom: Een nieuw spoor gerichte concurrentie voor de BMW M6, die vermogen en koppel verder in de stratosfeer zal duwen.

De tweeling-turbocharged 4.4-liter maakt het nu 600 pk en 516 lb-ft van torque, en wordt gezegd dat Competition M6 coupes en Gran Coupes lanceren tot 60 mph in 3,8 seconden. (Figuur op dat conservatief;. We hebben de reguliere M6 Gran Coupe geklokt naar 60 in 3,5 en 3,7 seconden) Hoe zwaarder M6 cabriolet mag slechts een paar tikken achter in Comp trim. De topsnelheid blijft ongewijzigd op een beheerst 155 mph. De boost van de productie weerspiegelt dat aan de limited-edition model BMW geproduceerd tot 30 jaar van de M5 te vieren, waardoor het de meest krachtige productie Bimmer ooit gemaakt.

Zoals bij de vorige concurrentiepakket, BMW veren, schokdempers, bussen en stabilisatorstangen verstijfd. Het karakter van ieder elektronisch gestuurde inrichting is aangescherpt en geduwd naar de rand om een ​​sportieve, meer ruwe rijervaring. Dit omvat de stabiliteitscontrole van “M Dynamische instelling” en de actieve achterdifferentieel. De besturing is directer dat op de basis M6. Terwijl de M6 reguliere modellen zijn uitgerust met 19-inch wielen standaard Concurrentie pakket bevat tweekleurige 20-inch wielen en vier zwarte topjes vermoeien.

2016 BMW M6

  • 2014 BMW M5 / M6 Gran Coupe met Competition First Package Drive
  • Ze GTS Totally ons: BMW M4 GTS is een Go for America
  • Het aantal M logo's op de 2015 BMW M3 is onthutsend

Terwijl de prijsstelling en de Amerikaanse lanceerdatum zijn in de lucht-de laatste kost $ 7300 op de coupe en cabrio, $ 6000 op Gran Coupes-we van harte aanbevelen het pakket om de ernstige driver inzetten voor het kopen van een M6-model. Het zou mooi zijn, maar als de bundel ook geschoren wat gewicht van de auto. Hoe dan ook, het is een no-brainer, niet alleen voor BMW en de winstmarges, maar ook voor klanten.

2016 BMW M6

Like this post? Please share to your friends: