Wat precies, doet Volkswagen bedoelen met “German Engineering,” Hoe dan?

2015 Volkswagen GTI

Volkswagen is al lang aangeprezen “Duits constructie” als de belangrijkste verschil tussen de auto's en hun concurrenten. We hebben de uitdrukking echode bij het beschrijven van de kenmerken die herhaaldelijk hebben gesteld VW Group producten op onze lijsten van de 10Best Cars en 10Best vrachtwagens en SUV's; voor 2017, dat zou omvatten de VW Golf / GTI (boven), de Porsche 718 Boxster / Cayman en Macan, en de Audi Q7. Maar betekent deze uitdrukking betekent iets meer dan een demografische descriptor van wie het werk, of waar komt? Om uit te vinden, we nauw gedreven Stefan Gies, hoofd van het chassis ontwikkeling op VW, tijdens een recente proefrit in Zuid-Afrika.

Het blijkt dat, Gies is een gepassioneerde woordvoerder van dit onderwerp na 14 jaar van het chassis ontwikkeling bij Audi en VW.

“Vanuit mijn perspectief,” zei hij, “Duitse technologie staat voor precisie in alles wat we doen precisie bij het ontwerp en wat je voelt in de auto. Alles wat de bestuurder raakt en controles moeten dit gevoel van vertrouwen en precisie inboezemen. We willen die persoon het gevoel dat ze de auto onder controle en dat het zal precies doen wat ze verlangen om te doen.”

Gies aangehaald lichaamsbouw als uitgangspunt voor wat hij noemde “cruciaal persoonlijkheidskenmerken.” Een losse structuur schudt, waardoor de indruk van minder robuust design. “Wat belangrijk is, is wat we global stijfheid-het lichaam structuur als een geheel-en ook de lokale stijfheid bellen. Hiermee bedoelen wij dat de specifieke plaatsen waar de suspensie hecht aan de carrosserie stijf moet zijn om de suspensie te functioneren zoals beoogd.”

““Alles wat de bestuurder raakt en controles moeten dit gevoel van vertrouwen en precisie inboezemen.”
- Stefan Gies, Volkswagen Group ”

Toen zei hij, schorsing architectuur in het spel komt. “Hiermee bedoel ik de geometrie van de wijze waarop de wielen bewegen in verhouding tot het lichaam en hoe elke suspensie bus is ontworpen en afgestemd om te presteren op een bepaalde manier. Ons doel is om de verschillende functies te scheiden wenden.”Bijvoorbeeld, elke as moet longitudinale flexibiliteitneutrale een maatstaf van geven zodat de wielen bewegen terug op gecontroleerde wijze wanneer de auto tegenkomt een hobbel in de weg, het verzachten van de effecten.

“De bus die voornamelijk verantwoordelijk voor het weerstaan ​​longitudinale de veerkracht moet zacht zijn, versus die bussen die zijdelingse krachten verwerken. Wanneer men het stuur in een hoek, willen we dat de schorsing om te reageren op een zodanige wijze dat de auto niet te hoog te rollen. We tune reactie van de auto om het gevoel van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid te versterken. Natuurlijk, sommige compromis is noodzakelijk, maar onze taak is om een ​​uitstekend werk van het balanceren van de longitudinale en laterale ophanging gedrag te doen.”

VW rem voor blogpost

Daarna Gies zei “Proper rempedaal comfort en reactievermogen zijn andere belangrijke gebieden van inspanning voor VW chassisingenieurs. We willen dat de eerste reis pedaal om relatief kort, maar niet zo kort dat de klanten gebruikt om verschillende kenmerken zijn in de war zijn. Tijdens het begin pedaal beweging, alle speling in het remsysteem-de koppeling, de rem booster, de kussens bewegen in contact met de rotoren-worden opgenomen. Dan, wanneer de kracht begint te bouwen, willen we het pedaal zeer stijf gevoel aan het vertrouwen dat de auto zo snel zal stoppen als de bestuurder wil inboezemen.”

Op dezelfde manier, stuurinrichting moet een beetje naleving en vervolgens een gevoel van controle, zei hij. “We willen het stuurwiel om een ​​heel duidelijk centraal punt waar de kleine weg ongeregeldheden geen veranderingen in koersweergave van de auto op te leveren hebben. Wij streven ernaar om dat slappe te minimaliseren en om het te volgen met een lineaire reactie als de bestuurder begint om het wiel uit het midden te zetten,”zei Gies. “Het kiezen van de juiste stuuroverbrenging en de gevoeligheid zijn beide belangrijk. We willen dat de auto om eenvoudig te beheren, terwijl dode rechtuit rijden en dan heel direct in zijn reactie, zodat het wendbaar aanvoelt tijdens het passeren van manoeuvres.”

Hij zei dat de variabele stuurinrichting ratio's zijn het beste voor auto's met sportieve rijeigenschappen, terwijl VW geeft de voorkeur aan vaste verhoudingen voor meer mainstream modellen.

Audi stuurwiel voor blogpost

“Een paar jaar geleden, met de overgang van hydraulische om elektrische stroom te helpen, waren we niet tevreden met de steun die we ontvangen van onze leveranciers,” Gies genoteerd. “Dit bracht ons naar onze eigen controle-algoritmen en 20 tot 30 softwaremodules te ontwikkelen om de prestaties levert, zoals actieve besturing terugkeer en weerstand tegen zijwind-we zochten.”

In het segment Gies gezegd, de Golf als eerste elektrisch geassisteerde stuurbekrachtiging bieden. “We begonnen vroeg en veel geleerd van die toepassing. Het duurt deze ervaring om het gevoel van vertrouwen en goede feedback te druppelen van de weg in het stuur. Het feit dat we produceren de meeste van onze stuurbekrachtiging toestellen bij onze Braunschweig componenten fabriek [in Brunswick, ongeveer 20 mijl van het hoofdkantoor VW Group in Wolfsburg] helpt ons ook bereiken onze ontwikkelingsdoelen.”

De VW-groep heeft vier verschillende stuurbekrachtiging, voor verschillende aandrijflijnconfiguraties. Kleine auto's hebben de hulpmotor gemonteerd in de auto, direct aan de stuurkolom. Audi maakt gebruik van een concentrische opstelling die goed werkt met de noord-zuid-motor oriëntatie. Er zijn ook dubbel rondsel en riemaandrijving configuraties verbinden de motor de stuurinrichting zelf rack.

“Een belangrijke uitdaging vertaalt draaibeweging van de motor op het rek axiale beweging door een recirculatie-ball-schroefmechanisme,” bovengenoemde Gies. “Het probleem is het minimaliseren van de hoeveelheid zweep en wrijving met zeer zorgvuldige kwaliteitscontrole toleranties.”

  • 10Best Cars: Het is allen over de kleine dingen
  • 10Best vrachtwagens en SUV: Audi Q7
  • Long-Term Test: 2015 Volkswagen GTI

Dus, in essentie, de Duitse engineering is niet een ding, het is alles wat met auto-ontwerp en ontwikkeling. Volkswagen experts zoals Gies nemen hun taken uitvoeren en kansen-serieus. Laten we hopen concurrenten aandacht en zijn in staat om te leren van deze wijsheid.

Like this post? Please share to your friends: