Ford’s nieuwe “Halo” Truck: 2015 F-150 Halo Sandcat

2015 Ford F-150 Halo Sandcat voordriepunt-4Ford en Los Angeles gevestigde Galpin Auto Sports hebben een geschiedenis van partnering op unieke automotive creaties die dateert halve eeuw-Galpin wordt gecrediteerd met het helpen om aangepaste busjes en straat staven populariseren in de jaren 1960-en hier om te bewijzen dat de relatie als levendig als altijd is de F-150 Halo Sandcat. Dit Galpinized Ford F-150 werd opgericht ter bevordering van Xbox One's aankomende Halo 5: Guardian shoot-'em-up game, die debuteert 27 oktober van dit jaar.

De F-150 Halo Sandcat begon het leven als een 2015 Ford F-150 Lariat Supercrew 4 × 4 met de Ecoboost V-6. Het werd toen gedaan dan in de “United Nations Space Command militaristische stijl” met Baja een verslavende Desert Designs' XTR off-road conversie kit, inclusief aangepaste Fox Racing schokken, Deaver bladveren, een Currie volledige floater achteras, ADD spatborden, side steps , een achtervolging rek, en zoete 17-inch wielen. Galpin leverde de dikke off-road banden en een volle, aangepaste mat-groene Halo lichaamspakking. Binnen kunt twee achterpassagiers rijders een Xbox One aangepaste gaming systeem spelen met displays gemonteerd in de achterkant van de hoofdsteunen, die zou moeten bijzonder uitdagend om te zien, terwijl stuiteren over de uiteengereten lichamen van vijandelijke strijders te zijn. Of kuilen.

2015 Ford F-150 Halo Sandcat achterste drie-4

Ford zegt dat de Halo Sandcat is “bijzonder genoeg” te zijn van de “M552” code naam officieel aangewezen door de Verenigde Naties Space Command, de zelf-beschreven “prime menselijke organisatie in het Halo universum.” Dit sluit nauw aan bij de F-150's (werkelijke) Ford codenaam P552. Geen woord over de vraag of de truck zal verschijnen in het spel zelf, maar met een code naam en alles, kunnen we niet voorstellen dat het niet zal.

  • Vanaf de C / D Archief: 2001 Ford SVT F-150 Lightning Instrumented Test
  • 2017 Ford F-150 Raptor In-Depth: Twin Turbo, 10-versnellingsbak
  • Ford F-150 Volledige dekking: Nieuws, Foto's, specificaties, en meer Reviews

De F-150 Halo Sandcat zal in het Los Angeles Convention Center worden weergegeven tijdens de 2015 Electronic Experience Expo vindt plaats van 16-18 juni. Na dat, Ford zegt dat de Halo Sandcat zal liggen op de loer bij andere publieke evenementen in de aanloop naar de lancering van Halo 5: Guardians dit najaar. Je bent gewaarschuwd.

2015 Ford F-150 interieur achterbank Xbox One game console

Like this post? Please share to your friends: