Lincoln Black Label Is het niet een whisky, Het is een indrukwekkend Partij van Upscale Versieringen en eigendom Perks

2015 Lincoln MKC Black Label

Meer dan een jaar geleden introduceerden wij u nieuwe Black Label-programma van Lincoln, die dienst doet als de nieuwe top-of-the-line specificatie voor alle aankomende Lincoln modellen. Niet veel is gebeurd in de tussentijd, maar dat verandert op de 2014 Los Angeles Auto Show, waar de Lincoln is de uitrol van alles Black Label, uit de high-dollar interieur en eraan om de modellen zal worden aangeboden, aan de dienaar en onverwacht luxe voorverkoop en eigenaarschap ervaring.

Onze eerste borstel met Black Label aangegeven dat het slechts een hogere-specificatie special-edition stuwing hoogte, in wezen een 21e-eeuwse versie van Lincoln in plaats uitstekende designer-editie auto's uit de jaren '70 en '80 zou zijn. Dat is en blijft gedeeltelijk waar, maar Lincoln zal ook het toevoegen van een heleboel extra's. Vanaf het moment dat klanten interesse tonen in het kopen van een Black Label voertuig, zullen ze een persoonlijke en exclusieve ervaring te ontvangen.

Shoppers die hun verkenning beginnen waar vele anderen, online, niet alleen van elkaar een bezoek aan een unieke Black Label website van Lincoln.com, maar kan kiezen om meer informatie te verzamelen, hetzij door het plannen van een dealer bezoek of door het hebben van een vertegenwoordiger ( “personal shopping assistant” ) ontmoet ze bij hen thuis of op kantoor. Tijdens deze bijeenkomst zal een speciaal opgeleide Black Label rep gaan over de Venetiaanse leer, microsuede en hout trim mogelijkheden voor de vier beschikbare ontwerp “thema's”. De verkoper zal aankomen uitgerust met een grote metalen koffer gevuld met monsters van leer, hout, verf en andere materialen, evenals een tablet computer geladen met een speciale Black Label presentatie.

2015 Lincoln MKC Black Label interieur

Ontwerp raakt gemeenschappelijk voor alle Black Labels bevatten donker-afgewerkte wielen met chromen accenten, een volledig met leder bekleed interieur met een microsuede headliner en pilaren, unieke voorste en achterste zitplaatsen, speciale bekleding met extra brightwork, unieke hout applicaties, en exclusieve kleuren verf. De enige buitenkant giveaway, naast de speciale wielen, is de badge: de “C” in MKC en de “Z” in MKZ zijn zwart geverfd, terwijl de andere letters worden gelaten chroom. Het is glad en subtiel.

Om samen te vatten, dit is wat iedere Black Label thema met zich meebrengt:

Indulgence: Truffel (bruin) Venetiaanse lederen zetels behandeld met een speciale “antiek” (vergrijzing) proces en versierd met gestileerde perforaties, ganache (donkerbruine) headliner, en Ziricote hout trim.

Center Stage: Jet Black Venetiaanse lederen stoelen met gestileerde perforaties en Foxfire rode stiksels, Jet Black microsuede headliner, en Onyx houtwerk (MKZ) of zwarte streep houtwerk (MKC).

Modern Heritage: Jet Black bovenste deurpanelen, Vianca witte Venetiaanse lederen stoelen met gestileerde perforaties, Crimson Red trimmen accenten, evenals Black Argento hout trim.

Oase: Lichtgekleurde “Oasis” Venetiaanse lederen stoelen met contrasterende donker getinte dashboard en de middenconsole, Oasis microsuede headliner, en open poriën American Walnut Burl hout trim.

2015 Lincoln MKZ Black Label

We prikte rond een MKZ met het verwenpakket en een MKC met Modern Heritage gear, en beide waren duidelijk meer luxe dan meer plebeian versies. De met leer beklede dashboard en deurpanelen zijn onverwacht, net als de nieuwe stoelen (de frames worden gedeeld met niet-Black Label Lincolns, maar het schuim, stiksels, en natuurlijk, de Venetiaanse leer, zijn nieuw). De detaillering, ook, is fantastisch, met een geringe stuwing stukjes zoals de controls power-stoel en andere kleine panelen vervangen door een veel mooier, met chroom afgewerkte versies.

Mocht deze upgrades te vangen van een koper luim, doet de verwennerij niet eindigen there-Black Label klanten worden getrakteerd op een bijzonder uitgebreide eigendom pakket. Een vier-jaar / 50,000-mijl free-onderhoudsprogramma is opgenomen-as wordt de norm in luxe kringen, maar het gaat verder dan het verversen van olie en andere alledaagse werk en dekt slijtage items zoals schokken, riemen en slangen, remblokken, ruitenwisserbladen en bougies. Eigenaren kunnen ervoor kiezen om af te zetten hun Lincoln voor onderhoud of het hebben opgehaald van hun huis of kantoor; In beide gevallen wordt een gratis vervangend voorzien en, in het geval van de pickup dienst blijven zitten van het voertuig van de eigenaar. Andere extra's zijn onder andere een jaarlijkse volledige interieur / exterieur detail job, onbeperkte “anytime” wasstraten op elk Lincoln dealer, en een “Culinary Collection” lidmaatschap, die het hele land toegang tot een curator lijst van restaurants biedt.

  • 2014 Lincoln MKZ 2.0T AWD Getest: Mainstream Ingredients, Luxury Spice
  • 2015 Ford Expedition / Expedition EL Driven: EcoBoosted spoed
  • Lincoln MKC Onderzoek: Volledige prijzen, specificaties, foto's en meer Reviews

Uiteindelijk zal elke Lincoln Black Label te bieden, maar in eerste instantie alleen die winkelen voor een MKZ of een MKC in Californië, Texas, Florida, New York, New Jersey, en Michigan zal de optie te hebben. Een volledige uitrol komt begin volgend jaar. Dit alles blue-chip, zal een AAA-rating goedheid kost $ 5995 op de top van een 2015 MKC of MKZ-een prijs die we overwegen om een ​​goede prijs gezien de luxe trimmen en alle bonussen. Misschien nog belangrijker is echter dat dit soort programma kan helpen Lincoln onderscheiden zich van moederbedrijf Ford en terug te verdienen rente luxe kopers. Lincoln had om te gaan groot of naar huis gaan, en voor een keer-it de voormalige koos.

Lincoln Black Label Isn't a Whisky, It's an Impressive Batch of Upscale Trims and Ownership Perks

2014 L.A. Auto Show een volledige dekking

Like this post? Please share to your friends: