De Kia Optima Sportswagon Sure ziet er geweldig uit als een Plug-In Hybrid

Kia heeft zojuist onthulde een plug-in-hybride versie van zijn aantrekkelijke Optima Sportswagon, en alles wat we zien is een andere mogelijkheid om campagne te voeren voor deze knappe station wagon naar de Verenigde Staten komen. Immers, de Optima sedan reeds verkocht hier in plug-in-hybride vorm, en deze nieuwe wagon versie verhoogt alleen de functionaliteit en visuele aantrekkingskracht. Wie wil er niet een 40-plus-mpg stationwagon?

Zoals je zou verwachten, de Sportswagon de benzine-elektrische aandrijflijn is identiek aan de sedan, een combinatie van een 2,0-liter viercilinder met een elektrische motor die stroombronnen van een 11,3-kWh lithium-ion accu. In de VS is de plug-in-hybride sedan versie gewaardeerd te gaan 29 mijl op de electriciteit louter voor de gasmotor kicks in. Wanneer de wagon versie verschilt natuurlijk is achter de C-stijl, waar het grote vracht gebied bevat een heleboel meer dingen dan de sedan en de beperkte 10-kubieke-voet slurf. Kia gezegd heeft de accu verpakt onder de laadvloer binnendringing in de lading te minimaliseren en de achterste neerklapbaar zoals in de standaard Optima wagen.

  • Gedreven: 2017 Kia Optima Sportswagon
  • Eerst Rijden: 2017 Kia Optima Plug-in Hybrid
  • Kia Optima Research: Specs, Foto's, prijzen, en nog veel meer

We beseffen dat het waarschijnlijk een vlucht van de verbeelding om te denken dat Kia dit ooit geëlektrificeerde station wagon zou brengen aan onze kusten, gezien de toestand van zowel de wagen en plug-in-hybride markten op onze kusten. Maar we nog steeds volhouden enige hoop dat Kia om onze middelen zal luisteren: red de wagons met aantrekkelijke Euro-markt longroofs zoals deze.

Optima-PHEV-Sportswagon-REELOptima-PHEV-Sportswagon-REEL

2017 Geneva Auto Show Full Coverage2017 Geneva Auto Show Full Coverage

Like this post? Please share to your friends: