Ford lanceert Shelby GT350R Curb Gewicht-Hier is wat we denken dat het daadwerkelijk zal Weigh

2015 Ford Mustang Shelby GT350

Ford heeft eindelijk onthuld een belangrijke Mustang Shelby GT350 specificatie: gewicht van de lichtgewicht, hard-core R model. De automaker's just-onthulde 3650 pondgewicht vordering voor zijn nieuwste super-Mustang is veelbelovend, vooral in combinatie met 526-hp speciale flat-plane-krukas 5,2-liter V-8 coupe. En toch is dat veronderstelt Ford leeggewicht is nauwkeurig; verschillende automakers meten eigengewicht anders, met een aantal met behulp van een volle tank brandstof en anderen niet. Wanneer we een voertuig te testen, vullen we het met een volle tank brandstof voor het raken van de weegschaal. Aangezien de manier waarop we hebben getest tal van Mustangs van de nieuwe generatie, we kraakte de nummers een duidelijker schatting van de 2015 Mustang Shelby GT350R de stoeprand bij elkaar te zetten gewicht tenminste totdat we één van onze schalen kunnen krijgen.

Voordat we dat doen, laten we samenvatten ons gewicht geschiedenis met de nieuw-voor-2015 Mustang. De lichtste model dat we hebben getest toevallig een basis V-6-aangedreven coupe met automatische transmissie, die woog 3588 pond. Vervolgens kwam de hand- en automatische-toegeruste turbo vier-powered Mustang EcoBoost coupes, op 3657 pond en 3663 pond. Tot slot, een flink aantal pond later bereiken we de stick-shift 2015 Mustang GT, die een beefier 3810-pond sterling stoeprand gewicht geteld op onze apparatuur. Dat zet Ford citaat van 3650 pond voor de ook handmatig verschoven, V-8-aangedreven Shelby GT350R model in een nogal optimistische positie. Of toch niet?

  • 2015 Ford Mustang GT Manual Getest: verfijnder dan ooit, maar nog steeds een Stallion?
  • 10 dingen die u moet weten over de 2016 Ford Mustang Shelby GT350R
  • Ford Mustang Shelby GT350 Onderzoek: Volledige prijzen, specificaties, foto's en meer

Toen Ford voor het eerst het geïntroduceerde GT350R-het is nog steeds een GT350, alleen met een “R” pakket dat de dingen verwijdert, zoals de achterbank, romp vloerbedekking, radio, airconditioning, en de back-up camera-it beloofde dat de speciale Shelby variant zou wegen zo veel als 130 pond minder dan een run-of-the-mill GT350. Gezien hoe we een schatting van de GT350 te wegen tussen 3700 en 3800 pond, van het merk 3650-pound spec voor de GT350R lijkt aannemelijk. schrapping van een aantal grote interieur artikelen De R-pakket's zou zeker gewicht te besparen, maar sommige van dat verlies zou worden gecompenseerd door de auto standaard differentieel en oliekoelers (en klanten kunnen het klimaat-control en een radio te bestellen als ze niet in de hele harde -core ding). We vroegen Ford hoe het aankwam op de officiële rijklaar gewicht van de GT350R en kregen te horen dat de auto werd geanalyseerd met een volle tank brandstof en een volle buik van koelvloeistof, net zoals we het zou wegen. Maar dat is slechts het-Ford's nummer is Ford's nummer, en onze nummer zal moeten wachten tot Ford ons stuurt een GT350R te rollen op onze test versnelling. Hopelijk dat is snel.

Like this post? Please share to your friends: