Prime Cut: Jeep Shortcut Concept is een Wrangler getrimd om CJ-5 Size

Jeep-Shortcut concept-PLAATSING

Soms minder jeep meer jeep, dat is het geval met de snelkoppeling, een concept voertuig dat de Wrangler in maat duurt meer dan twee voet, met als resultaat een zeer geschikte terreinwagen die teruggaat naar de klassieke CJ-5 .

Uitgaande van een twee-deurs Wrangler, Jeep ingenieurs gehakte 14 inch uit het lichaam, hoewel de wielbasis blijft hetzelfde. Vervolgens verwijderd andere voet lengte door aanpassing van de bumpers (aangepaste minimalistische eenheden) dichter en verlies van de achterzijde gemonteerde reservewiel Het nettoresultaat is dat het concept meer dan zestig centimeter korter is dan een standaard Wrangler, waardoor deze sluiten grootte aan de CJ-5 van 1954-1983.

Jeep Shortcut-concept

Om verder te rijden naar huis de gelijkenis, de Shortcut werpt haar deuren en het dak; krijgt een restyled grille, motorkap en achterklep; en maakt gebruik van eenvoudige ronde zijspiegels. Steelies, 17-inchers, zijn verpakt in 35-inch BFGoodrich Mud-Terrain T / A KM2 banden en geschilderd dezelfde helder rood als het lichaam. De rode thema herhaalt naar binnen, waar de lage rug kuipstoelen krijgen een retro plaid patroon en de shifter is afgewerkt met een rode bal knop.

  • Jeep Trailcat Is de 707-pk Hellcat-Powered Wrangler from Hell
  • Trailstorm Brewing: Wrangler en Renegade Commander Concepts Registreer 2016 Easter Jeep Safari
  • Jeep Wrangler Onderzoek: Volledige prijzen, specificaties, foto's en meer Reviews

Jeep Shortcut-concept

De stock aandrijflijn, een 3,6-liter V6 en vijftraps automatische, ongemodificeerd sparen het uitlaatsysteem. De snelkoppeling gebruikt Dana 44 voor- en achteras en een twee-inch lift kit Fox dempers. We zijn het graven van de minder-is-meer Shortcut, die gebonden is aan een favoriet bij de fans op dit jaar Moab Easter Jeep Safari zijn.

Jeep-Shortcut concept-REEL

Like this post? Please share to your friends: