Hyundai Maakt Exoskeleton Robot Suit Thing voor de mens

Hyundai exoskelet prototype

Nu hier is een hoofd scratcher voor u: Hyundai, vooral bekend als leverancier van steeds uitstekend, maar verder volstrekt mainstream auto's, heeft aangekondigd dat het werkt aan een zogenaamde draagbare Iron Man pak. Vergeet als eerste op de in-car Android Auto-integratie-dit is de Hyundai tech we officieel het meest geïnteresseerd in het nu.

Hyundai exoskelet prototype

Hyundai is niet ver weg in het koppelen van haar exoskelet pak aan dat gedragen door Iron Man, want het is heel letterlijk een gemechaniseerde ding die bandjes op van een gebruiker romp, armen en benen. De mens achter de knoppen kan manipuleren armen en benen van de robot, en zoals je zou verwachten, de ledematen zijn veel krachtiger dan zwakke sticks van de gemiddelde persoon. Volgens rapporten van Korea- Hyundai's beschrijving van het pak, dat verscheen op de blog van de Koreaanse website's samen met foto's, is in het Koreaans, waar Google vrij vertaald voor ons-het pak helpt de drager te tillen honderden ponden, en het kan ook gebruikt worden als fysiotherapie steun. Buiten deze lekkernijen, Hyundai belooft ook dat het werkt om het pak te koop aan de fabrieken, rehab faciliteiten, en zelfs het leger te commercialiseren.

  • Honda debuteert Laatste ASIMO Humanoid Robot, Machine Takeover Dreigende
  • Waarom duurde het zolang? Dominos introduceert Pizza-Delivery Robot
  • Hyundai Elantra: Volledige specificaties, prijzen, en meer Reviews

In de tussentijd, beschouw jezelf gewaarschuwd, Asimo: Honda kan zijn geleerd om te voetballen, maar Hyundai jaagt robot slecht assery hier.

Like this post? Please share to your friends: